ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ 18/12/2012



Συνάδελφοι,σσες
Κατά την διάρκεια του σημερινού Δ.Σ. συζητήθηκαν θέματα  που αφορούν 
 1. ΤΑΜΕΙΟ
 2. ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ
 3. ΛΕΣΧΗ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 4. ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
 5. ΛΟΙΠΑ  ΘΕΜΑΤΑ
                                      ΤΑΜΕΙΟ- ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
  Για  την υπόθεση  του ταμείου αφού τοποθετήθηκαν οι παρατάξεις κατατέθηκαν δύο προτάσεις προς ψήφιση .
     1. ΑΜΕΣΗ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ(Πρόταση  Σ.Α.Κ.)
     2.  Παραλαβή ταμείου και αφού γίνει έλεγχος  απο τα μέλη του Δ.Σ αν δεν συμφωνούμε κάπου τότε να προβούμε σε οποιαδήποτε κίνηση.(Πρόταση ΔΑΣ)
Με ψήφους 6-5  δεν πέρασε η πρόταση για άμεση τοποθέτηση ορκωτού λογιστή , και επιλέχθηκε η δεύτερη πρόταση όταν δεν κατάφερε το προηγούμενο Δ.Σ. να κλείσει τα βιβλία και υπάρχει απόφαση ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ που καταψήφισε τον οικονομικό απολογισμό.
 Οι παρατάξεις που στήριξαν την πρώτη πρόταση  ήταν η ΕΝ. ΑΝ.  , ΔΑΚΕ και ΣΑΚ.
      
                                   ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ
  Για την μισθοδοσία δεν θα πούμε πολλά πράγματα γιατί γίνονται συζητήσεις και διεργασίες με απώτερο σκοπό να υποστούμε τα λιγότερα κακά.

                                   ΛΕΣΧΗ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
  Ύστερα από έντονη συζήτηση για  τα τεκτενόμενα στην λέσχη (μη καταβολή ενοικίων και ασυνέπεια του μισθωτή ως προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το μισθωτήριο συμβόλαιο του, ), αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί η δικηγόρος της ΕΝΩΣΗΣ ώστε να προβεί σε καταγγελία εξώσεως. Προς ενημέρωση ,έχουν να εισπραχθούν ενοίκια από την ενημέρωση που είχαμε από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011 και ο νοών νοείτο.


                                    ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ   ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Αφού  τοποθετήθηκαν  και πάλι οι παρατάξεις , κατατέθηκε πρόταση από την ΔΑΣ για απεργιακές κινητοποιήσεις όπως αυτές που έχουν εξαγγείλει οι συνάδελφοι της  ΣΤΑ.ΣΥ αλλά με ψήφους 6-5 απορρίφθηκε. Την πρόταση της ΔΑΣ  ψήφισαν οι παρατάξεις της ΔΑΣ, ΕΝΑΝ, ΣΑΚ.
Επίσης αποφασίστηκε να γίνει ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ μέσα στον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ώστε να γίνει μία πλήρης ενημέρωση και να παρθούν οι όποιες αποφάσεις από την βάση. Ολα αυτά βέβαια αν δεν μας προλάβουν τίποτα δυσάρεστες καταστάσεις.

                                     ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ
  Με  ψήφους  9-2  αποφασίστηκε να δοθούν δωροεπιταγές από τα Σ.Μ.  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ  της τάξεως των 100 ευρώ . Η ΣΑΚ καταψήφισε την πρόταση γιατί όπως έχει δηλώσει σε όλα τα Δ.Σ πρώτα πρέπει να καθαριστεί το ταμείο της ΕΝΩΣΗΣ και μετά να δοθεί ότι πρέπει να δοθεί.
     Συνάδελφοι , αυτή ήταν μια ενημέρωση για το τι έγινε στο σημερινό ΔΣ χωρίς πολλές λεπτομέρειες αλλά πιστεύουμε ότι είναι πλήρως αντικειμενική .

     θα το ξαναπούμε πάλι  ότι η ενημέρωση είναι το βασικό όπλο κάθε διεκδίκησης. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε αναλυτική ενημέρωση ζητήσετε για τα παραπάνω θέματα


                                                ΞΥΔΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΣ   9262
                                                ΦΡΑΓΓΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ   9119
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver