Το Κάρμα



Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: «Επίταξη» - Όρος που σημαίνει την κατάληψη αντικειμένων από το κράτος και χρησιμοποιείται καταχρηστικά αντί του ορθού «επιστράτευση», για τους εργαζομένους στο metro, διότι περιέχει το συνθετικό «τάξη» που βοηθάει στις εντυπώσεις.
Ο Αγιοc Ευριπίδηc Ο Στυλιανίδηc Ο Προcτάτηc των Προcλήψεων στο metro  Σε ένα παράλληλο δίκαιο σύμπαν, ενώ βράζει το θέμα του ελλείμματος και το θέμα του metro, αυτή θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθει στο κέντρο της σκηνής ο (κατά τα άλλα λαλίστατος) Ευριπίδης Στυλιανίδης και να μας εξηγήσει για εκείνες τις προσλήψεις που έκανε παραμονές των εκλογών του 2009, ως υπουργός Συγκοινωνιών.

Οσο κι αν προσπαθούμε εμείς οι υπόλοιποι, δεν θα καταλάβουμε ποτέ τα κρυφά κωδικοποιημένα μηνύματα που ανταλλάσσουν κυβέρνηση και συνδικαλιστές του metro, με τις ανακοινώσεις τους.

Διότι αν το πάρεις κυριολεκτικά, η αλληλουχία των ανακοινώσεων δεν στέκει λογικά:

Ξεκινά με ένα «θα ρίξουμε την κυβέρνηση», περνάει με ευκολία στο «θα έχουμε νεκρούς» και στη συνέχεια γυρίζει λίγο πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο σε «δώσε μετενέργεια και τα βρίσκουμε», πριν επιστρέψει ξανά στους «νεκρούς». Δεν στέκει.

Μόνη εξήγηση, ότι πρόκειται για μια κρυφή συνθηματική γλώσσα, όπως π.χ. οι συνταγές ανάμεσα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς. Με αυτή συνεννοούνται άλλωστε τόσα χρόνια ως συνεταίροι.

Ερήμην μας.

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver