Προβλήματα στα δρομολόγια του μετρό – Εργαζόμενοι κατέλαβαν το κέντρο ελέγχου




Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο κ.Σταματόπουλος...


- Κανένα τρένο δεν μπήκε σε κυκλοφορία από τις 02:00
- Αδύνατο να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες με τα τρένα που λειτουργούν
- Ήδη υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια του μετρό
- Δεν αποχωρούμε αν δεν επέμβει στην επιχείρηση οικονομικός εισαγγελέας, λένε στο Newsit οι εργαζόμενοι

Τον “πύργο ελέγχου” του μετρό κατέλαβαν οι εργαζόμενοι προκαλώντας αρρυθμίες στη λειτουργία των τρένων. Ήδη υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στο μετρό μόνο οι συρμοί που “βγήκαν” μέχρι στις δύο τα ξημερώματα. Από 'κει και μετά κανένας συρμός δεν προστέθηκε. Είναι δηλαδή πολύ λίγοι για να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό.

 Ήδη με την αύξηση της επιβατικής κίνησης και ενώ οι καθυστερήσεις δεν ξεπερνούσαν τα 3 με 5 λεπτά τα ξημερώματα, αυτή την ώρα η καθυστέρηση αγγίζει το δεκάλεπτο.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν στις δύο τα ξημερώματα στην κατάληψη του κέντρου επιχειρήσεων του μετρό στα Σεπόλια διαμαρτυρόμενοι για την καταστρατήγηση, όπως λένε, των συλλογικών τους συμβάσεων, αλλά κυρίως γιατί ζητούν την άμεση επέμβαση οικονομικού εισαγγελέα ώστε να σταματήσει η προσπάθεια κάποιων να καταστεί η επιχείρηση προβληματική.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, Αντώνης Σταματόπουλος "Το δίκτυο δουλεύει με τα τρένα που ήταν έξω. Εμείς δεν αφήνουμε να βγουν τρένα έξω ουτε πρόκειται να αφήσουμε να βγουν γιατί πρώτον υπάρχει καταστρατήγηση της συλλογικής σύμβασης και δεύτερον ζητάμε να μπει άμεσα οικονομικός εισαγγελέας.

Γιατί δεν μπορούν να μας βγάλουν προβληματικούς. Ενα εκατομμύριο επιβάτες την ημέρα χρησιμοποιούν το μετρό και προσπαθούν να μας βγάλουν προβληματικούς".

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver