Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ



Γράφει ο "Μηχανοδηγός" 
Αγαπητό Fimotro,

Επειδή τα μεγάλα λόγια "περί Ελλάδας που αλλάζει", "περί κανονικής χώρας" και άλλες βαρύγδουπες και επικοινωνιακές πομφόλυγες και φληναφήματα, κάποια στιγμή πρέπει να ξεφουσκώνουν, ας... καμαρώσει ολόκληρη η Σιδηροδρομική Ελλάδα την προκλητική διπλοθεσία που ανατέθηκε στον ήδη Διευθυντή Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών (ΔΙΚΑΜ) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το εξοργιστικό όμως είναι, ότι ο εν λόγω εργαζόμενος είναι ήδη συνταξιούχος (!!!) του ομίλου ΟΣΕ, και ευθύς αμέσως μετά τη συνταξιοδότησή του επανήλθε στην Υπηρεσία με αποφάσεις της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε διευθυντικές θέσεις, "καπελώνοντας" ουσιαστικά την ιεραρχία και στερώντας από ήδη υπηρετούντες εργαζομένους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που διαθέτουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τη δυνατότητα ιεραρχικής ανέλιξης και επαγγελματικής καταξίωσης.

Προς επίρρωσιν των παραπάνω, υπάρχουν σχετικές με τον SuperMan του Ελληνικού Σιδηροδρόμου αναρτήσεις στο blog ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ (ΕΔΩ και ΕΔΩ).


Υ.Γ.1: Το γεγονός ότι στήριξε με φανατισμό τον Ευαγγ. Βενιζέλο στις εσωκομματικές εκλογές του 2007 και γενικά έχει καταγραφεί ως "πράσινος" αρχισυνδικαλιστής του ΟΣΕ, αποτελεί τυχαία σύμπτωση και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Υ.Γ.2: Μετά τους "κηπουρούς" του Γιωργάκη, θα πρέπει ήδη να μιλάμε για τους "μπάτλερ" του Βαγγέλη!

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver