O υπουργός μεταφορών της Αγγλίας μετακινείται με τρένο για να μην ξοδεύει τους πολίτες



Οι μετακινήσεις του υπουργού Μεταφορών της Μεγάλης Βρετανίας, Simon Burns κόστιζαν στους πολίτες πάνω από 97.000 ευρώ το χρόνο, έτσι αποφάσισε να μετακινείται με το τρένο.

Ο υπουργός μάλιστα όχι μόνο περίμενε στο τσουχτερό κρύο, αλλά δε βρήκε ούτε θέση με αποτέλεσμα να ταξιδέψει επί 36 λεπτά από το Chelmsford στη Liverpool Street όρθιος!

 Ήταν η τρίτη μέρα που ο κ. Burns αναγκαζόταν να πάρει το τρένο για να πάει στη δουλειά του, από τότε που έπαψε να χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αυτοκίνητο και τον σοφέρ του, μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε όταν μια κυριακάτικη εφημερίδα αποκάλυψε ότι οι μεταφορές του από το σπίτι στο υπουργείο κόστιζαν στους πολίτες 97.176 ευρώ το χρόνο!

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίστηκε ακόμη ότι χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για λόγους ασφάλειας επειδή μελετούσε έγγραφα ακόμη και στις διαδρομές που έκανε με το αυτοκίνητο, για να τον «αδειάσει» το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης το οποίο απάντησε ότι οι υπουργοί μπορούν να μελετούν δημόσια έγγραφα σε δημόσιους χώρους, αρκεί να διασφαλίζουν ότι δε θα διαρρεύσουν απόρρητα στοιχεία.


Πηγές : http://www.newsbomb.gr /
             http://www.dailymail.co.uk
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver