Σήμερα οι Έλληνες πολίτες θα δουν την πιo «φθηνή» παράσταση, από μια Βουλή που τους κοστίζει ακριβά



Όλη η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ.:

 «Σήμερα οι Ελληνες πολίτες θα δουν την πιo «φθηνή» παράσταση, από μια Βουλή που τους κοστίζει ακριβά. Και σε χρήμα και σε αποτέλεσμα που ξεσπά στις πλάτες τους.

Ας μην εκπλαγούν, όμως: Η πλοκή του σεναρίου απαρτίζεται από άρθρα του Συντάγματος και από κανονισμούς της Βουλής, που έφτιαξε και ψήφισε το ίδιο το πολιτικό σύστημα, ώστε μονίμως να βρίσκει δρόμους διαφυγής όταν καθίσταται ύποπτο τέλεσης αδικημάτων.

Εξ’ άλλου οι εκπρόσωποι αυτού του πολιτικού συστήματος, με πολλές σάπιες ρίζες, θα είναι και οι σημερινοί πρωταγωνιστές. Την περασμένη εβδομάδα είχα μιλήσει για μαφίες συγκαλύψεων. Είχα πει επίσης ότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Σε λίγες ώρες οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα επιβεβαιωθούν για όλα αυτά...

Υ.Γ. Οι σημερινοί τίτλοι πολλών εφημερίδων, αλλά και οι αναρτήσεις σε δημοσιογραφικές ιστοσελίδες και blogs, είναι άλλος ένας κόλαφος για τους επαγγελματίες επιβήτορες της πολιτικής: «Σημαδεμένες κάλπες», 3 ψηφοφορίες, 7 κάλπες και μία...κηδεία», «Επιτέλους λίγη τσίπα», «Κάλπη-κος πόλεμος με έρωτας ψηφοφορίες στη Βουλή», «Παίζουν τον παπά με τις κάλπες», «Θέατρο σκιών στη Βουλή».

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver