272 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΚΑ (ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ) ΣΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ




VOULH

Δεν τους έφτανε η παχυλή κρατική επιχορήγηση που όλα αυτά τα χρόνια ελάμβαναν ακατάπαυστα, από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού! Πέραν αυτών, οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, δηλαδή τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου έπαιρναν και (θαλασσο)δάνεια από τις τράπεζες μπας και χορτάσουν τα αδηφάγα λαμόγια τους, που ως γνωστόν τρώνε τον… αγλέουρα. Και βέβαια, δε μιλάμε μόνο για δανεικά, αλλά και για… αγύριστα. Δεν το λέμε εμείς οι «φασίστες», «αντιδημοκράτες» κ.τ.λ. Τα γράφει στη στήλη του στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», ο «Βηματοδότης»:
«Λεφτά υπάρχουν (ή υπήρχαν), αλλά μόνο για ορισμένα πολιτικά κόμματα. Από έναν πίνακα της Τράπεζας της Ελλάδος αλίευσα ότι τέσσερα κόμματα, η ΝΔ, το ΠαΣοΚ, το ΚΚΕ και ο Συνασπισμός, δανειοδοτήθηκαν (κρατήστε την ανάσα σας) από το 2000 έως και το 2011 με 272.449.000 ευρώ. Οι μεγαλύτερες δανειοδοτήσεις έχουν δοθεί από την Αγροτική και μάλιστα, όπως προκύπτει από τον πίνακα που σας έλεγα (και που βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου), τη μερίδα του λέοντος φαίνεται ότι μοιράστηκαν η ΝΔ και το ΠαΣοΚ.
Χαρακτηριστικό των χρημάτων που δόθηκαν είναι ότι το ΠαΣοΚ εισέπραξε από την Αγροτική 92.292.000 ευρώ και η ΝΔ 106.431.000 ευρώ. Από την ίδια τράπεζα δεν δανειοδοτήθηκε ούτε το ΚΚΕ ούτε ο Συνασπισμός. Το ΚΚΕ δανειοδοτήθηκε συνολικά με 10.977.000 ευρώ από την Εθνική, την Άττικα και τη Marfin. Ο Συνασπισμός, σύμφωνα πάντα με τον πίνακα, δανειοδοτήθηκε με 8.277.000 ευρώ κυρίως από την Εθνική Τράπεζα. Για σκεφτείτε τώρα πόσα λεφτά πήραν, πώς τα διαχειρίστηκαν τα κόμματα και πού πήγαν τα χρήματα αυτά με αποτέλεσμα να χρωστούν και να αφήνουν τους υπαλλήλους τους απλήρωτους».
Συμπέρασμα: Αυτοί που δεν μπορούν να βάλουν σε κάποια τάξη τα του οίκου τους, θα βάλουν σε τάξη τα οικονομικά του κράτους;
 http://ethnikismos.net/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver