Νέα βάση της Aegean η Καλαμάτα, πανηγυρική άφιξη της πρώτης πτήσης



Με την ευκαιρία της άφιξης της πρώτης απευθείας πτήσης από το Μόναχο, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της βάσης της Aegean για διεθνείς πτήσεις προς 9 προορισμούς σε 5 χώρες, στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» στην Καλαμάτα.

 «Πρόκειται για μια ακόμη επένδυση που πραγματοποιεί η Aegean στη χώρα, με στόχο την ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος της», επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

 Οι πρώτες απευθείας πτήσεις από Σουηδία και Γερμανία έγιναν στις 9 και 10 Μαρτίου, αντίστοιχα, ενώ σταδιακά και μέχρι τον Μάιο, από την Καλαμάτα θα πραγματοποιούνται πτήσεις προς 4 προορισμούς στη Ρωσία (Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Καζάν και Ροστόβ) προς 2 προορισμούς στη Σουηδία (Στοκχόλμη και Γκέτεμποργκ), προς Γερμανία (Μόναχο), προς Ισραήλ (Τελ Αβίβ) αλλά και προς Ουκρανία (Κίεβο).

Συνολικά, η Aegean στην πλήρη εξέλιξη του προγράμματος θα εκτελεί 12 πτήσεις την εβδομάδα προς τους ανωτέρω προορισμούς με ένα Airbus A320/319 με πληρώματα βασισμένα στην Καλαμάτα.

Στην υποδοχή της πρώτης πτήσης της Aegean από το Μόναχο στην Καλαμάτα, η υποδοχή ήταν πανηγυρική με το αεροσκάφος να περνά ανάμεσα από υδάτινη αψίδα στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
http://www.zougla.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver