Οσμή σκανδάλου στον ΟΣΕ



Οσμή σκανδάλου αποκτούν πλέον οι εξελίξεις σε ΟΣΕ, ΤΑΙΝΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ καθώς τα διοικητικά συμβούλια όλων άλλαξαν, αλλά δεν αντικαταστάθηκαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των κκ Θεοφανόπουλος και Ζηλιασκόπουλος. πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επικεφαλής διατηρήθηκαν στα πλαίσια των κυβερνητικών ισορροπιών. 

Παράγοντες που γνωρίζουν όμως τα τεκταινόμενα επισημαίνουν ότι οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στη βάση της υπογραφής νέων συμβάσεων και της απαλλαγής της Simens από τις ευθύνες της. 

Αν κριθεί υπό αυτό το πρίσμα η παραμονή των διευθυνόντων  συμβούλων ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ τότε διαφαίνεται η κυβερνητική πρόθεση για έλεγχο των διοικήσεων στην υλοποίηση πολιτικών αποφάσεων για έργα, προμήθειες και... Siemens.

Όπως είχε επισημάνει εγκαίρως το Sofokleousin.gr υπάρχουν σύννεφα πάνω από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα οποία έχουν οδηγήσει σε μεγάλες τριβές στο εσωτερικό και σε σθεναρή αντίδραση ακόμα και των νομικών συμβούλων.

 Από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ παύθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Παπαναστασίου Αλέξανδρος, Αθανασόπουλος Νικόλαος, Τσαγκαλίδης Δημήτριος, Σιαμάς Ιωάννης και ορίσθηκαν οι Τσαμπαρλής Νικόλαος, Παπανικολάου Νικόλαος, Παπακυρίτσης Κωνσταντίνος και Ανδριανάκης Μύρων.

Από το Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ παύονται Ιωαννίδης Νικόλαος, Καρέτσος Χρήστος, Θλιβερής Χρήστος - Κωνσταντίνος, Μπρίτσας Χρήστος, Νικολαΐδης Νικόλαος και αντικαθίστανται από τους Βουδούρη Αντώνιο ως εκτελεστικό μέλος, Καπερώνη Νικόλαο, Βογανάτση Δημήτριο και Βρανάκη Εμμανουήλ.

Από το Δ.Σ. του ΟΣΕ παύονται οι Δεληγιάννης Βασίλειος, Κουλερής Κωνσταντίνος, Μουρλά Γεωργία, Ντάγκας Δημήτριος και ορίζονται ως μέλη οι Σπυρόπουλος Γεώργιος, Σταθούλης Σπυρίδων, Μπαούρδας Δήμος ως εκτελεστικό μέλος, Τσαμουράς Κωνσταντίνος.

Από την ΕΡΓΟΣΕ παύονται οι Πετρόπoυλoς Ιωάννης, Αθανασόπουλος Γεώργιος, Κουτσούκος Δημήτριος, Αβραμόπουλος Παναγιώτης και ορίζονται οι Κουρέτας Νικόλαος, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Καλλίγερος Κωνσταντίνος.

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver