Δελτίο Τύπου - Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ



25/04/2013
Δελτίο Τύπου - Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ 


H Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ σε σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε την πραγματοποίηση από κοινού ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ συλλαλητηρίου την Κυριακή 28/4/2013 στις 18.30 μ.μ. στο Σύνταγμα.
Η Συνομοσπονδία αντιδρά στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης το οποίο στην ουσία κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος και οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα να χάσουν τη δουλειά τους και να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των ανέργων.

Ταυτόχρονα, η προωθούμενη ρύθμιση με την οποία καταργούνται δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν συμβασιούχους είναι τουλάχιστον προκλητική και εμφανώς αντισυνταγματική.
Καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν την Κυβέρνηση να καταψηφίσουν την καταπάτηση διατάξεων του Συντάγματος και την ευθεία αμφισβήτηση των αποφάσεων των δικαστηρίων καθώς και την πολιτική του κοινωνικού αυτοματισμού που στρέφει τις κοινωνικές ομάδες την μία έναντι της άλλης με απολύσεις υπαλλήλων.

Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει τον αγώνα ώστε να μπει οριστικό τέλος στην πολιτική που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και με την 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 1η Μάη και το συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 11 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver