Ο Σωκράτης Κόκκαλης παίρνει «αμπάριζα» τα έργα του ΟΑΣΑ



Ο γνωστός επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης απλώνει δίχτυα στον όμιλο του ΟΑΣΑ.
Η «αφρόκρεμα» των επιχειρήσεων του Σ. Κόκκαλη κατέβηκε μόνη της (!) στους 2 μεγάλους διαγωνισμούς του ΟΑΣΑ, την τηλεματική και το αυτόματο κόμιστρο.
Του Φώτη Φωτεινού
Η τηλεματική ανατέθηκε ήδη στην κοινοπραξία Intrasoft International – Intrakat, ενώ στα μέσα Ιουλίου θα ανακηρυχθεί ο ανάδοχος για το αυτόματο κόμιστρο.
Το εντυπωσιακό είναι ότι, όπως στο έργο της τηλεματικής το έργο διεκδίκησε αμιγώς κοινοπραξία εταιρειών του Σ. Κόκκαλη (Intrasoft International – Intrakat), κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο διαγωνισμό με το αυτόματο κόμιστρο, με την κοινοπραξία IΝΤRACOM IT SERVICES – INTRASOFT INTERNATIONAL – INTRACOM TELECOM – Intrakat.
Πάντως, στο διαγωνισμό της τηλεματικής, η κοινοπραξία του Σ. Κόκκαλη υπερίσχυσε ξεκάθαρα της κοινοπραξίας των Τέρνα Ενεργειακή (θυγατρική της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του Γ. Περιστέρη) και Unisystems του Θ. Φέσσα, δίνοντας έκπτωση 35%, έναντι 20% αντίστοιχα.
Οι δυο ανωτέρω “μονομάχοι” διεκδικούν και τον έτερο διαγωνισμό του ΟΑΣΑ, το “Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου”. Πέρα από τις Intracom και των Tέρνα Ενεργειακή και Unisystems, το ΑΣΣΚ διεκδικούν οι εξής εταιρείες:
Indra Systems, ATESE S.A., ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ και ERICSSON HELLAS.
http://www.metaforespress.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver