Στο 16,2% η Χρυσή Αυγή



Ακόμη μια δημοσκόπηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας που φανερώνει την συνεχή άνοδο της Χρυσή Αυγής και την πτώση των κομμάτων του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή έρευνα του zougla.gr η Χρυσή Αυγή παίρνει ποσοστό 16,2% και βρίσκεται στην τρίτη θέση έχοντας ανοδικές τάσεις με σταθερή δυναμική για να φτάσει έως και την πρώτη θέση. Τα ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας είναι στο 19,1% και του Σύριζα στο 17,5% όμως και τα δύο κόμματα φυλλορροούν προς την Χρυσή Αυγή. Σημειώνουμε ότι ο Σύριζα σε προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας ιστοσελίδας είχε πολύ μειωμένο ποσοστό που αποδεικνύει ότι η αριστερή πολυκατοικία είναι ένα συνονθύλευμα συνιστωσών και ψηφοφόρων.
Πρόθεση ψήφου (Χωρίς αναγωγή)

Νέα Δημοκρατία 19,1%

Σύριζα 17,5%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 16,2%

Πασόκ 5%

Αν.Ελ. 4,4%

ΚΚΕ 4%

Δημάρ 2,6%

Το ποσοστό που φαίνεται να καταγράφει η ΝΔ είναι διογκωμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, οι σκηνοθετημένες κινήσεις εντυπωσιασμού που κάνει το τελευταίο διάστημα ο Σαμαράς, σύντομα θα αποδειχθούν φούσκες.

Ο Σύριζα αν και βρίσκετε οριακά στην δεύτερη θέση είναι ανύπαρκτος εντός βουλής και δεν έχει καμία παρουσία στην κοινωνία.  

Από την άλλη πλευρά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνει παντού δυναμικό παρόν. Χτυπά τη σάπια συγκυβέρνηση και είναι η φωνή της Αλήθειας μέσα στη βουλή με όλο και περισσότερους Έλληνες να αγκαλιάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Οι μνημονιακές συνιστώσες της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ (που είναι κάτω από το όριο εισόδου) συνεχίζουν την καθοδική πορεία και όπως φαίνεται σύντομα θα φτάσουν στον "γάμο" μήπως και μπορέσουν να εισέλθουν στην επόμενη βουλή.

Χαμηλές είναι οι συσπειρώσεις της ΝΔ και ιδιαίτερα του Σύριζα.

Οι διαρροές της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνονται κυρίως προς τη Χρυσή Αυγή, ενώ παρατηρείται μία ακόμη πιο μεγάλη διαρροή του Σύριζα προς την Χρυσή Αυγή και μάλιστα με ποσοστό που ξεπερνά το 12%. Αυτό δικαιολογείται, γιατί πολλοί  Έλληνες έπεσαν στην παγίδα της αντιμνημονιακής αριστεράς όμως μετά από δεκάδες κωλοτούμπες, μιλά πλέον για... "αναστολή” με τον Τσίπρα να έχει μετατραπεί σε θαμώνα διεθνών λεσχών.


Τα κόμματα του διεφθαρμένου καθεστώτος καταρρέουν.  Εδώ και ένα χρόνο, η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται σθεναρά στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική είναι η Χρυσή Αυγή. Η δύναμη του Αγώνα, της Πίστης και της Αντίστασης απέναντι στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους είναι εδώ και είναι θέμα χρόνου να ξεβρωμίσουμε μια και καλή την Πατρίδα μας!
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver