Λεωφορείο με τρεις λυρικούς τραγουδιστές στην οροφή διασχίζει την Αθήνα με ήχους Βάγκνερ





Ο Βάγκνερ έγινε για ένα απόγευμα Αθηναίος, καθώς οι ήχοι από αγαπημένες άριές του ξεχύθηκαν κατά μήκος της διαδρομής που έκανε λεωφορείο στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης.
Χαμόγελα, χειροκροτήματα, ενθουσιασμός, ήταν οι αντιδράσεις των περαστικών που σταμάτησαν το βηματισμό τους και στάθηκαν να ακούσουν τους τρεις λυρικοί τραγουδιστές, Μαρία Κατσούρα, Πέτρο Σαλάτα και Χαράλαμπο Αλεξανδρόπουλο ερμήνευσαν άριες από διάσημες όπερες του Βάγκνερ.
Στο Σύνταγμα, το Θησείο και το Μοναστηράκι ένα νέο κοινό ήρθε –ίσως για πρώτα φορά- σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της όπερας μέσω της μεγαλειώδους μουσικής του κορυφαίου Γερμανού συνθέτη. Αφορμή είναι η όπερα του Βάγκνερ Ιπτάμενος Ολλανδός που ανεβαίνει από το Λυρική Σκηνή στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Η παράσταση θα ανάβει στις 7, 9, 11 και 13 Ιουνίου σε σκηνοθεσία και σκηνογραφία του Γιάννη Κόκκου.
Η Εθνική Λυρική Σκηνή θα συνεχίσει τα δρομολόγια με το λυρικό λεωφορείο σε συνεργασία με τις Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.Σ.Υ. Α.Ε.) Ανακοινώσεις θα γίνονται στο www.nationalopera.gr καθώς και στις σελίδες facebook & twitter της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver