Οδικές Συγκοινωνίες και.....Πολιτισμός.



Συλλογική Σύμβαση δεν ξέρω πότε και άν θα υπογράψουμε ,αλλα τα δρώμενα που στηρίζει και υποστηρίζει η εταιρεία καλά κρατούν.

Πάρτε μια γεύση από το σατυρικό δράμα Κύκλωψ του Ευριπίδη!
Οι ηθοποιοί της παράστασης Κύκλωψ του Ευριπίδη επιβιβάστηκαν, το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο λεωφορείο της Ο.ΣΥ. Α.Ε. και έδωσαν μια πρώτη εικόνα της παράστασης στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, στην πλατεία Μοναστηρακίου, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στο Golden Hall. Με το λεωφορείο ντυμένο με την αφίσα της παράστασης - σε μια κοινή συνέργεια του Εθνικού Θεάτρου με την Ο.ΣΥ. Α.Ε., το Golden Hall και τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου - οι ηθοποιοί κέρδισαν τις εντυπώσεις στις τέσσερις στάσεις που πραγματοποίησαν, προσκαλώντας το κοινό να συμμετέχει σε ένα δρώμενο, που χρωμάτισε διαφορετικά το πρωινό του Σαββάτου.
Ο Κύκλωψ του Ευριπίδη, το μοναδικό σατυρικό δράμα που έφτασε ακέραιο ως τις μέρες μας, θα παρουσιαστεί από το Εθνικό Θέατρο στις 2 και 3 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω και το βίντεο.

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver