Τα αλβανικά κτελ του θανάτου



Τα αλβανικά κτελ του θανάτου
Είναι πλέον κοινό μυστικό ο τρόπος εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών και όπλων στην ελληνική επικράτεια από τα αλβανικά και βουλγάρικα κυκλώματα, στήνουν μια εταιρεία μεταφορών ή τουριστικών λεωφορείων και με χαμηλό αντίτιμο κάνουν σχεδόν καθημερινά δρομολόγια από και προς Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Ρουμανία.

Μέσω αυτών των εταιρειών μεταφέρονται καθημερινά όπλα, ναρκωτικά και σε μερικές των περιπτώσεων και εκρηκτικά. Ο τζίρος είναι τεράστιος από αυτές τις "επιχειρήσεις" και είναι άξιο λόγου το πως αποφεύγουν τoν έλεγχο των διωκτικών αρχών καθώς και τους ελέγχους του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με το μαύρο χρήμα και τους τρόπους που αυτό ξεπλένεται.

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την σύλληψη δύο αλβανών 48 και 47 ετών αντίστοιχα, για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης στην περιοχή των Αθηνών. Ο ένας εκ των δύο ήταν οδηγός λεωφορείου ιδιωτικής εταιρείας που έκανε δρομολόγια Τίρανα-Αθήνα.

Κατά την σύλληψή τους, από την Δίωξη Ναρκωτικών, στην Νέα Ιωνία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 κιλά κοκαΐνης, επτά κινητά τηλέφωνα, ένα υπεραστικό λεωφορείο Δ.Χ., μια ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 29.250€ (να σημειώσουμε ότι, η αξία της κοκαΐνης που κατασχέθηκε με έναν πρόχειρο υπολογισμό ξεπερνάει τα 600.000 ευρώ βάσει την μέση τιμή λιανικής πώλησης). Την ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν από τα μνημονιακά μέτρα της κυβέρνησης, οι αλβανοί λαθρομετανάστες δηλώνουν "επιχειρηματίες", διακινώντας όπλα και ναρκωτικά κάνουν περιουσίες, πλουτίζουν πουλώντας τον θάνατο και είναι ανενόχλητοι από τις ελεγκτικές και διωκτικές αρχές. Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το νομικό πλαίσιο το οποίο προβλέπει χαμηλές ποινές και ευνοϊκό περιβάλλον με "παράθυρα".

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί τον άμεσο επανέλεγχο λειτουργίας όλων αυτών των "εταιρειών", πάταξη της εγκληματικότητας των αλλοδαπών και αυστηρό φορολογικό έλεγχο στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Μηδενική ανοχή στα κυκλώματα λαθρεμπορίου και επαναφορά της θανατικής καταδίκης για τους εμπόρους ναρκωτικών.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ!
http://www.xryshaygh.com/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver