Αναγνώστρια κατεγγέλει: Σεξιστική αντιμετώπιση από ελεγκτή του ΟΑΣΑ



Φωτογραφία για Αναγνώστρια κατεγγέλει: Σεξιστική αντιμετώπιση από ελεγκτή του ΟΑΣΑ
Θέλω να καταγγείλω αυτό που μου συνέβη σήμερα, προκειμένου να γνωρίζει ο κόσμος τι γίνεται.

Ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων που έχω δώσει μια περιουσία σε εισιτήρια. Σήμερα, επειδή φτάνοντας μία στάση πριν το σπίτι μου το εισιτήριο μου είχε λήξει ένα τέταρτο, οι ελεγκτές ήθελαν να πληρώσω πρόστιμο, επειδή δήθεν έχει λήξει μία ώρα. Εγώ αφού τους έκανα απλά μαθηματικά για να καταλάβουν ότι είναι ένα τέταρτο και όχι μία ώρα, τους είπα ότι δεν έχω ολοκληρώσει τη διαδρομή μου, οπότε είμαι νόμιμη, γιατί δεν φταίω εγώ για την κίνηση στους δρόμους. Οπότε αρνήθηκα να δώσω τα στοιχεία μου. Εκείνοι, δεν με κατέβασαν στην επόμενη στάση για να καλέσουν αστυνομία, παρά με κρατούσαν στο λεωφορείο επ' αορίστου, και απειλώντας με ότι κάνω τα πράγματα χειρότερα όσο δεν υπακούω. Κάποια στιγμή, είδαν μηχανές ομάδας ΔΙΑΣ οπότε κατέβηκαν για να με εκφοβίσουν ακόμη περισσότερο.

Οι αστυνομικοί δεν είχαν όρεξη να ασχοληθούν, και απλά μου είπαν ότι όντως η διαδικασία είναι ότι πρέπει να δώσω τα στοιχεία μου, αλλιώς θα με πάνε στο τμήμα. Δε φαινότανε όμως ούτε να έχουν όρεξη να το κάνουν, αλλά και ούτε να γνωρίζουν νόμους σχετικά με το θέμα.

Οπότε κι εγώ είπα πηγαίνετε με στο τμήμα, αλλά φέρτε μου κι έναν αρμόδιο. Όχι αυτούς τους κακοπροαίρετους που με κοιτάνε σαν 50ευρω. Και ζήτησα να περιμένουν να καλέσω το δικηγόρο μου.

Τα επιχειρήματά μου και ο χρόνος που χανότανε, μάλλον τους έπεισε ότι δε θα βγάλουν κάτι από εμένα και αποφασίσανε να με αφήσουν να φύγω. Πώς το κάνανε αυτό?

Ο ένας από αυτούς (αυτός που πριν φώναζε), μου ψιθύρισε, με αισθησιακή φωνή και απειλητικό τόνο:

"Θα σε αφήσω να φύγεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη ζωή σου. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και γι' αυτά που μας είπες. Πήγαινε..."

Οι τσαμπουκαλής λοιπόν, δεν έχει καταλάβει τίποτα για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Με εκφόβιζε όσο τον έπαιρνε, και μετά με εκφόβισε αφήνοντας απειλητικά υπονοούμενα και δείχνοντάς μου με ύπουλο τρόπο ότι είναι άντρας.
http://www.newsnow.gr/
Αναγνώστρια Tromaktiko
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver