Ακόμη μία καταγγελία για καθυστερήσεις αστικών λεωφορείων



Αγανακτισμένος με τα ωράρια των αστικών λεωφορείων δηλώνει στο zougla.gr ο Μανώλης Β.. Αυτήν τη φορά, το πρόβλημα -όπως αναφέρει- αφορά στη γραμμή Ε22 Ελληνικό - Σαρωνίδα Express. Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία του:
«Σχετικά με το άρθρο http://www.zougla.gr/, που έχετε δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα σας, μπορώ να προσθέσω ότι τα ίδια συμβαίνουν στη γραμμή Ε22 Ελληνικό- Σαρωνίδα Express, το οποίο έχει δρομολόγια ανά μισή ώρα κανονικά αλλά δεν τηρούνται οι ώρες τους. Για παράδειγμα, στις 26/09/2013 και ώρα 18.00 ήμουν στο Ελληνικό και περίμενα το λεωφορείο για άλλη μια φορά, αφού το χρησιμοποιώ καθημερινά. Το λεωφορείο αντί 18.00 ήρθε 18.08 δηλαδή 38 λεπτά σε σχέση με το προηγούμενο. Εγώ συνήθως βρίσκομαι στον σταθμό από τις 17.45 και περιμένω…. και φυσικά οι οδηγοί δεν ξέρουν τίποτα, όπως πάντα.
Πώς είναι δυνατόν να θεωρηθεί εξυπηρέτηση εργαζόμενου, με δρομολόγιο μετά από 38 λεπτά…. και περίπου 50 λεπτά για να διανύσει 23 χιλιόμετρα μέχρι την Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Αυτό δεν είναι express, είναι ένα αργό πράμα που κινείται κατά μέσο όρο με 25 χλμ./ώρα…
Αυτό συμβαίνει εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα και, φυσικά, όποτε στείλαμε επιστολή με παράπονα στον oasa δεν πήραμε απάντηση.  
Και θέλουν να αυξήσουν 25% τα εισιτήρια, δεν ντρέπονται λίγο… θα μας βρουν απέναντί τους».

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων, τα περιμένουμε στο e-mail: automoto@zougla.gr
Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
http://www.zougla.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver