Εβγαλαν βόλτα με το τραμ ένα... λάμα



Ένα λάμα έγινε άθελά του το μεγάλο αστέρι των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης στη Γαλλία αφού είχε την ατυχία να... πέσει στα χέρια μιας ομάδας φοιτητών που το. . . απήγαγαν και το έβγαλαν βόλτα με το τραμ στο Μπορντό.
Μια σελίδα στο Facebook που δημιουργήθηκε σήμερα «για να στηρίξει τους πέντε νεαρούς που έβγαλαν βόλτα τον Σερζ, το λάμα, με το τραμ» έχει ήδη συγκεντρώσει 120.000 υποστηρικτές. 
Οι φωτογραφίες του ζώου κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Το οκτάχρονο λάμα, που ονομάζεται Σερζ (από το μικρό όνομα του Γάλλου τραγουδιστή Σερζ Λαμά, ο οποίος γεννήθηκε στο Μπορντό) απήχθη τα ξημερώματα της Πέμπτης από πέντε μεθυσμένους φοιτητές οι οποίοι διασκέδαζαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί, κοντά σε ένα τσίρκο. Οι νεαροί άνοιξαν τα κλουβιά των ζώων και στην αρχή προσπάθησαν να πιάσουν μια ζέβρα. «Οι ζέβρες είναι άγριες και δεν τις χειρίζεσαι εύκολα. Τότε στράφηκαν στο λάμα, ένα ζώο πολύ ήμερο και χαριτωμένο, και ιδίως το δικό μας που είναι εξημερωμένο», εξήγησε ο διευθυντής του τσίρκου, Τζον Μποτούρ.

Το λάμα ήταν τόσο υπάκουο που οι νεαροί κατάφεραν να το μεταφέρουν μέχρι το σταθμό του τραμ και να το επιβιβάσουν σε έναν συρμό. 
Η βόλτα όμως δεν κράτησε πολύ: λίγο παρακάτω, το τραμ σταμάτησε, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ασφαλείας έβγαλαν έξω τους ελάχιστους επιβάτες που υπήρχαν εκείνη την ώρα, απελευθέρωσαν τον «όμηρο» και τον έδεσαν σε ένα στύλο, ενώ την ίδια στιγμή τα πέντε πειραχτήρια το έβαζαν τα πόδια. . ."Όταν μου τηλεφώνησαν στις 5 το πρωί για να μου πουν ότι το λάμα βρισκόταν σε ένα σταθμό του τραμ, νόμιζα ότι ονειρευόμουν», εξήγησε ο Μποτούρ λέγοντας ότι κατέθεσε μήνυση σε βάρος των νεαρών επειδή «θα μπορούσε να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα».
http://spitikomas.blogspot.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver