Συνελήφθη στη Λούτσα με πλαστές πινακίδες ο Μιχάλης Λιάπης



Συνελήφθη στη Λούτσα με πλαστές πινακίδες ο Μιχάλης Λιάπης

 

Οδηγούσε τζιπ χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης, ενώ το αυτοκίνητο ήταν... ανασφάλιστο

Ενα stop που παραβίασε στη Λούτσα, ήταν αυτό που τον έριξε στα δίχτυα του νόμου...

Η απίστευτη ιστορία με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό Μεταφορών της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Αρχικά, οι νεαροί μοτοσικλετιστές δεν αναγνώρισαν τον πρώην υπουργό ο οποίος φορούσε τζόκει καπέλο, γυαλία μυωπίας και ήταν ντυμένος σπορ και έμειναν έκπληκτοί όταν άκουσαν από τον ίδιο να τους ανακοινώνει την ταυτότητα του. Ο πρώην υπουργός  όταν του ζήτησαν τα στοιχεία, είπε ότι απλά δεν είχε μαζί του τα χαρτιά του, ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε το θηριώδες τζιπ VW Touareg που οδηγούσε, «φορούσε» πλαστές πινακίδες.



Τότε, έκπληκτοι για άλλη μια φορά άκουσαν τον ΜιχάληΛιάπη να τους λέει σύμφωνα με πληροφορίες ότι το τζιπ δεν το χρησιμοποιεί αλλά το έχει για να κάνει βόλτα και για το λόγο αυτό είχε παραδώσει τις πινακίδες... Φυσικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για έναν πρώην υπουργό Μεταφορών να κόβει βόλτες με τζιπ πολλών κυβικών που απαγορεύεται να κυκλοφορεί στους δρόμους ενώ εντύπωση προκάλεσε στην Αστυνομία η δυσαρέσκεια του πρώην υπουργού όταν τον ενημέρωσαν ότι συλλαμβάνεται και πρέπει να οδηγηθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής και από εκεί στον εισαγγελέα.
   



Επιπροσθέτως όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, ο Μιχάλης Λιάπης, εκτός από το γεγονός στο όχημα του δεν είχε τις νόμιμες κρατικές πινακίδες, δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο. Ο πρώην υπουργός όταν οδηγήθηκε στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε και για το λόγο αυτό,περιφερόταν αμήχανα στα γραφεία του κτηρίου της Αστυνομίας περιμένοντας την ώρα να μεταχθεί στον εισαγγελέα. Αξίζει να τονισθεί ότι σε βάρος του επεβλήθη πρόστιμο 500 ευρώ ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση και ανασφάλιστο όχημα. 














http://www.protothema.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver