Ένα νέο όραμα για τα αστικά λεωφορεία




Τα αστικά λεωφορεία χρησιμοποιούνται επανειλημμένα ως… διαφημιστικές πινακίδες ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί κατά πόσο θα επηρεάζονταν η μορφή τους με την χρήση προηγμένης τεχνολογία για τον ίδιο σκοπό.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του σχεδιαστή που ανέλαβε να υλοποιήσει το εν λόγω πρόγραμμα, κ. Tad Orlowski, στόχος του εγχειρήματος είναι να μεταβάλλει το… μουντό περιβάλλον των σύγχρονων μεγαλουπόλεων με τη μετατροπή των συμβατικών αστικών λεωφορείων σε κινητές διαφημίσεις με τη βοήθεια προηγμένων τεχνολογιών.

Ουσιαστικά, ο εμπνευσμένος σχεδιαστής ευελπιστεί να αλλάξει άρδην την εικόνα και το ρόλο των μελλοντικών αστικών λεωφορείων με τη χρήση ειδικών πάνελ που είναι σε θέση να προβάλλουν εικόνες σε όλο το μήκος και πλάτος του οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο, το πρωτότυπο αστικό λεωφορείο με την ονομασία «Willie» που οραματίζεται ο κ. Orlowski, είναι σε θέση να μετατραπεί σε μια γιγαντιαία οθόνη από όπου θα προβάλλονται διαφημίσεις, προγράμματα ή ακόμη και πληροφορίες για τις υπηρεσίες (δρομολόγια κ.ά.) των μέσων μαζικής συγκοινωνίας μας πόλης.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του εν λόγω προγράμματος, οι επιφάνειες του «Willie» θα μπορούν κάλλιστα να μετατραπούν και σε οθόνες αφής, επιτρέποντας στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν τις προβολές που επιθυμούν να δουν.

Σε κάθε περίπτωση, πέραν του φαντασμαγορικού αποτελέσματος της κινούμενης εικόνας σε όλο το μήκος και πλάτος του οχήματος, ένα από τα στοιχεία που κερδίζουν άμεσα τις εντυπώσεις στον σχεδιασμό του «Willie» είναι το πλαίσιο του που αποτελείται από χωροδικτύωμα.

Πιθανόν μέχρι να δοθεί η έγκριση για την υλοποίηση του εν λόγω εγχειρήματος και να βρεθούν οι χρηματοδότες, το πλαίσιο του συγκεκριμένου πρωτότυπου αστικού λεωφορείου να μπορεί να παραχθεί και μέσω τρισδιάστατων εκτυπωτών!

http://www.autotritipro.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver