Οι σταμουλοκολλάδες… επιστρέφουν!



Ανδρέας Κολλάς

Διόρισαν αυτόν που έγδυνε συναδέρφους του ως εκπροσωπός τους

Δεν έχουν το θεό της εκεί στη ΝΔ… είπαμε να συγκυβερνάτε με το ΠΑΣΟΚ αλλά όχι και έτσι. Σύμφωνα με τη «Δημοκρατία», ο περιβόητος για τα έργα  και τις μέρες του το 1993, τότε που έγδυναν τους ανθρώπους στον δρόμο, Ανδρέας Κολλάς, διορίστηκε εκπρόσωπος διοίκησης των ΟΣΥ!
Το ωραιότερο απ’ όλα είναι το σκεπτικό της απόφασης που υπογράφει ο πρόεδρος και διυεθύνων σύμβουλος των ΟΣΥ (Γιάννης Οικονόμου στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάνη) ότι ορίζεται ο Ανδρέας Κολλάς « εκπρόσωπος της Διοίκησης σε θέματα ασφάλειας των εργαζομένων, δεδομένης της εμπειρίας του κατά τη διάρκεια της θητείας του στη ΓΣΕΕ ως μέλος Δ.Σ στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας».
Εάν αυτό δεν αποτελεί σατανική σύμπτωση, τότε κάποιος βάλθηκε να  κάνει πλάκα στους οπαδούς της ΝΔ και να τους βάλει με κάθε τρόπο απέναντι.
Για την ιστορία, ο Ανδρέας Κολλά είχε πρωταγωνιστήσει το 1993 στις ακραίες κινητοποιήσεις εργαζομένων στα λεωφορεία, που αντιδρούσαν στην πρόθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίησή τους, και εκείνος ο συνδικαλιστικός αγώνας θεωρείται έως σήμερα το δεδομένο που άνοιξε τον δρόμο για την πτώσηη της ΝΔ και την πανηγυρική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία.
Πάντως σήμερα ο κ. Κολλάς έχει ακολουθήσει το γνωστό δρόμο… προς ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα έχει πρόσφατα δημοσιοποιήσει τις απόψεις του στο «Πρώτο Θέμα» με αφορμή τις απεργίες στο μετρό, καλώντας την ελληνική κοινωνία σε «γενικό ξεσηκωμό», ώστε… «να πέσει η κυβέρνηση, όπως το 1993».
Ο κ. Κολλά βέβαια δεν κρύβει την αμέριστη εκτίμησή του για τον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα εθνικό κεφάλαιο και ζητώντας να γίνει εδώ και τώρα πρωθυπουργός.
http://www.paraskhnio.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver