Απάντηση του Γ. Οικονόμου για τον Κολλά!



Γ. Οικονόμου
9 Δεκεμβρίου
Σχετικά με το δήθεν "βόλεμα" του συνδικαλιστή Κολλά θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα:
Ο συνδικαλιστής που υποτίθεται ότι "βόλεψα" είναι υπάλληλος της ΟΣΥ, που εξαιτίας θέσεων που κατείχε στο συνδικαλιστικό κίνημα (σωματείο ΕΘΕΛ, ΓΣΕΕ) είχε αλλεπάλληλες απαλλαγές με αποτέλεσμα να μην έχει εργαστεί στην εταιρεία για περισσότερο από δύο δεκαετίες.


Μετά την μη επανεκλογή του στην ΓΣΕΕ κατά την διάρκεια της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας επέστρεψε στην εταιρεία. 

Η μακροχρόνια απουσία του, η πάνω από δύο δεκαετίες απόχη από τα καθήκοντα του λόγω των συνδικαλιστικών απαλλαγών που είχε, καθώς και η ιδιαιτερότητα σε θέματα ασφάλειας του επαγγέλματος του οδηγού, είχαν σαν αποτέλεσμα, υπηρεσιακοί παράγοντες της εταιρείας να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην πιθανότητα να εργαστεί άμεσα ως οδηγός.

Με αυτό το δεδομένο και για να μην πληρώνεται από την επιχείρηση χωρίς αντικείμενο, τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη θέση προκειμένου να συνεργαστεί με τις υπηρεσίες που ασχολούνται στην ΟΣΥ με θέματα ασφάλειας των εργαζομένων. 


Με τον τρόπο αυτό μετά από πάρα πολλά χρόνια που είχε να εργαστεί για την επιχείρηση, θα εργάζεται για την εταιρεία από την οποία πληρώνεται. 
Για την τοποθέτηση του σε αυτή την θέση έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ασχολούταν με αντίστοιχα θέματα στην ΓΣΕΕ. Θα ήθελα επίσης να ξεκαθαρίσω ότι η τοποθέτηση αυτή δεν συνεπάγεται καμία προαγωγή ή την παραμικρή αύξηση των αποδοχών του. 

Τέλος, σε ότι με αφορά ( και για όσους με γνωρίζουν λίγο περισσότερο αυτό είναι αυτονόητο) ξεκαθαρίζω πως οι πρακτικές και τα γεγονότα στα οποία είχε πρωταγωνιστήσει με την συνδικαλιστική του ιδιότητα εκείνη την περίοδο είναι απολύτως καταδικαστέα.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver