Πως να γίνετε πετυχημένος συνδικαλιστής



(με δέκα απλά βήματα)
10.
Φορέστε πουκάμισα με καρό και τζιν παντελόνι εάν δουλεύετε σε εργοστάσιο(σ.σ «είμαι ένας από εσάς και ας μιλάω με τους μεγάλους»).Τζιν απαραίτητο και για τους δημοσίους υπαλλήλους συνδυασμένο με σακάκι σπορ και μονόχρωμο πουκάμισο (σ.σ είμαι ένας από εσάς αλλά έχω και ένα κύρος )
9.
Γένια τριών ημερών απαραίτητα (σ.σ μικρή αναφορά στον Che .Δεν έχει σημασία σε ποιο κόμμα ανήκετε. Τον Che τον έχουν καταντήσει να πάει πια με όλα).Εάν είστε στο δημόσιο ,αφήστε γένια μηνών(σ.σ κύρος) σε μια προσπάθεια να σας πάρουν στα σοβαρά και οι νεοδιόριστοι που μόνο τις αργίες σκέφτονται.
8.

Χρήση της λέξης «σύντροφε» με κάθε ευκαιρία .Φιλικό χτύπημα στον ώμο .Σταθερές αξίες ακόμα και το 2009.
7.
Οι ομιλίες σας δεν πρέπει να έχουν κομματικό προσανατολισμό .Βέβαια σε κάποιο κόμμα ανήκετε για να είστε εκεί που είστε αλλά εσείς σταθεροί .Ο εχθρός είναι «οι μεγάλοι» το δίκιο είναι με τους «μικρούς» που εκπροσωπείται .Εάν κάποιος σας κράξει την ώρα που βγάζετε λόγο μην απαντήσετε .Ακολουθείστε τα τρία βήματα .Παύση , σταθερό βλέμμα πάνω του , κούνημα κεφαλιού που δηλώνει απογοήτευση για την υπάρχουσα κατάσταση
6.
Ποτέ διήμερη απεργία Πέμπτη και Παρασκευή εάν ανήκετε στο δημόσιο τομέα .Θα σας κατηγορήσουν ότι θέλετε να κολλήσετε τετραήμερο. Απεργία πάντα Τετάρτη Πέμπτη και την Παρασκευή άδεια γιατρού.

5.
Φωτογραφία με τον αρχηγό του κόμματος ή τέλος πάντων κάποιων υπουργό του κόμματος που εκπροσωπείται στο πορτοφόλι .Δήθεν τυχαία την δείχνετε σε συντρόφους .Όχι για να ξέρουν με τι έχουν να κάνουν .Ποτέ σε αντιπάλους .Επιχείρημα για κράξιμο (δες νούμερο 7)

4.
Στις πορείες πρέπει να είστε πάντα μπροστά .Δώστε τον παλμό με έξυπνα συνθήματα (χιούμορ) , βαφτείτε με το χρώμα του κόμματος στη μούρη (εφευρετικότητα ) και πέστε κάτω σε κατάσταση λιποθυμίας όταν τα ΜΜΕ είναι αδιάφορα (θεατρινισμός).

3.
Πριν τις δηλώσεις στην κάμερα διώξτε τους άσχετους από δίπλα σας .Κανείς δεν πρέπει να κλέψει την παράσταση εκτός από εσάς .Είπαμε καλός ο αγώνας αλλά ο σταρ είναι ένας .Μην σας φάνε την θέση

2
Στρατολογούμε τους αδιάφορους νέους μόλις έρθουν στην δουλειά .Εάν δεν το κάνουμε εμείς θα το κάνουν οι άλλοι .Συνήθως τάζουμε κάτι .Μετάθεση , απόσπαση , πρόσληψη συγγενικού προσώπου. Τα γνωστά sos ξέρετε…

1
Πρέπει να είσαι αθόρυβος και γρήγορος όταν απειλείσαι .Όπως τα φίδια…

ΥΓ1
Νόμος μπορεί να είναι το δίκιο του εργάτη όπως λένε , αλλά αυτοί που τους εκπροσωπούν είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων τα ίδια με τους πολιτικούς.

ΥΓ2
Πάντα κάτι κρύβεται πίσω από ένα συνδικαλιστή .Το κέρδος απ το κόμμα ίσως ;
Όταν ο...ΤΡΟΛΕΑΤΖΗΣ....ΕΓΡΑΦΕ.......
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver