Προσλήψεις σε Οδικές και Σταθερές Συγκοινωνίες



 http://www.yme.gov.gr/getimage.php?id=992&what=photo

Μεταξύ άλλων......
Θέλω να σας πω επίσης ότι η ΟΣΥ, πριν από ένα μήνα περίπου, υπέγραψε επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας με τους εργαζόμενους, με 5,5 χιλιάδες εργαζόμενους.
Σωματεία τα οποία είχαν κάνει δεκάδες μέρες απεργίες τα προηγούμενα χρόνια.
Υπάρχει σήμερα, εργασιακή ειρήνη.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στους εργαζόμενους αυτή τη μεγάλη προσφορά τους.
Οφείλουμε όλοι μαζί να πάρουμε ένα παράδειγμα, πώς μπορούν το δημόσιο και οι εργαζόμενοι να αυξάνουν την παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα, το έργο προς το κοινωνικό σύνολο και την εργασιακή ειρήνη.

Σε λίγο προχωράει και η ΣΤΑΣΥ στην υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης όπως επίσης και ο ΟΑΣΑ με το προσωπικό του. Πραγματικά είμαι ευτυχής διότι μπορούμε να πούμε ότι έχουμε εταιρείες οι οποίες έχουν υποδειγματικό χαρακτήρα σε ό,τι αφορά τη λειτουργία τους και τις σχέσεις τους με τους εργαζόμενους.
Με αυτή λοιπόν τη λογική θα κινηθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ΣΤΑΣΥ όπως ξέρετε έχει προκηρύξει ή θα προκηρύξει σε λίγες μέρες και την πρόσληψη κάποιων συμπληρωματικών υπαλλήλων - όπως επίσης και η ΟΣΥ - όσων χρειαστεί, προκειμένου να κάνουμε τη δουλειά μας και να παρέχουμε το συγκοινωνιακό έργο που έχει ανάγκη το επιβατικό κοινό της Αθήνας.

Επαναλαμβάνω, βρισκόμαστε σε μια διαπραγμάτευση, η Διοίκηση με τους εργαζόμενους, να γίνουν όλα στην ώρα τους, σωστά. Αυτό που κυρίως πρέπει να γίνει, είναι να διασφαλίσουμε από δω και πέρα τα εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα των εργαζομένων και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε το προσωπικό με καινούριους, όσους χρειαστεί επαναλαμβάνω.

Αντιμετώπιση Εισιτηριοδιαφυγής
Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι έχει μειωθεί σημαντικά μετά τα τελευταία μέτρα που έχουμε πάρει από το καλοκαίρι, και με το εποχικό προσωπικό το οποίο προσλάβαμε, νομίζω ότι έχει περιοριστεί σημαντικά. Είναι μία διαρκής έννοια μας και ένα διαρκές ενδιαφέρον μας μέχρις ότου ισχύσουν τα οριστικά μέτρα να την περιορίσουμε στο ελάχιστο. Είμαι ευτυχής γιατί βλέπω μια πολύ θετική εξέλιξη στα έσοδα των εταιρειών, που σημαίνει ότι γίνεται καλή δουλειά.
Η συνέντευξη εδώ
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver