Έρχονται 450 προσλήψεις οδηγών και τεχνιτών στα λεωφορεία



 Τα προβλήματα των καθυστερήσεων στα δρομολόγια των λεωφορείων αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι προσλήψεις 330 οδηγών και 120 τεχνητών, στις οποίες θα προχωρήσουν οι ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες).

Πριν από λίγο διάστημα δόθηκε η έγκριση από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την προκήρυξη των παραπάνω θέσεων, μέσω ΑΣΕΠ, οι οποίες θα οδηγήσουν σε προσλήψεις συνολικά 450 ατόμων στις ΟΣΥ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή το τεράστιο κύμα αποχωρήσεων που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια, λόγω των πρόωρων -και όχι μόνο- συνταξιοδοτήσεων που παρατηρήθηκαν λίγο πριν από την εφαρμογή των μειώσεων στις αποδοχές των εργαζομένων, και οι κανονικές συνταξιοδοτήσεις που ακολούθησαν έχουν οδηγήσει σε περιορισμό του εργατικού δυναμικού της εταιρείας.

Επίσης, στις προγραμματισμένες αποχωρήσεις 77 εργαζομένων που έχουν ήδη απολυθεί, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν προσκομίσει πλαστούς ή παραποιημένους τίτλους σπουδών, ενδέχεται να προστεθούν και άλλοι.
Έρχονται 450 προσλήψεις οδηγών και τεχνιτών στα λεωφορεία
Η έως τώρα εξέταση των φακέλων αποκάλυψε 115 περιπτώσεις εργαζομένων με πλαστά πιστοποιητικά, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η εξέταση του συνόλου των φακέλων των εργαζομένων. Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στις ΟΣΥ, οι οδηγοί των λεωφορείων υπολογίζονται σήμερα σε περίπου 3.500 έναντι 5.500 που ήταν το 2009. Συνέπεια των ελλείψεων σε προσωπικό είναι η περικοπή αρκετών δρομολογίων, ενώ ακόμη και εκείνα που εκτελούνται εμφανίζουν μεγάλες καθυστερήσεις προκαλώντας τεράστια ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό.
http://www.dikaiologitika.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver