Ο πρώην διευθύνων Σύμβουλος του ΗΛΠΑΠ Χλωμούδης Κωνσταντίνος, Υποψήφιος Βουλευτής ΧΙΟΥ




Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Θα είμαι λοιπόν, υποψήφιος βουλευτής, με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, στην γενέτειρά μου την ΧΙΟ. Προφανώς και γνωρίζετε πως είναι απόφαση τελευταίας στιγμής, μιας και ο Κώστας Τριαντάφυλλος, Βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε μόλις προσφάτως πως δεν θα πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτές τις συνθήκες κρίθηκε αναγκαία η "επιστράτευσή" μου. Αντιλαμβάνεστε ότι η υποψηφιότητά μου αυτή δεν στοχεύει στην κατάληψη κάποιας πολιτικής θέσης, αλλά στη διάθεση συμβολής και συμμετοχής σε μια τιτάνια προσπάθεια τόσο της χώρας όσο και της παράταξης.

Γιατί αποδέχομαι τότε αυτήν την επιλογή; Από κάποιον ιδιότυπο “ηρωισμό”;

Οι λόγοι είναι απλοί. Συνοπτικά: Το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη είναι πιο κοντά στη κοσμοθεωρία που πρεσβεύω και νοιώθω πως κράτησε ψηλά την αίσθηση της εθνικής ευθύνης στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης αυτή την περίοδο... με τα λάθη του βέβαια, αλλά πρωτίστως με τη προσπάθεια να αποφευχθούν τα χειρότερα για τη χώρα... Δεν θέλω να επαναλάβω τα τετριμμένα που λέγονται σε αυτές τις περιπτώσεις, άλλωστε είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους. Ο τόπος βρίσκεται σε υπαρξιακό σταυροδρόμι και η παράταξη δίνει αγώνα επιβίωσης. Στα δύσκολα μετριούνται όσοι βρίσκονται κοντά…

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσω, με τις πενιχρές μου δυνάμεις, για να κρατήσω ζωντανό το όραμα της πληγωμένης κεντροαριστεράς, με στόχο έναν δυνατό τρίτο πόλο στις 25 Ιανουαρίου. Εγγυητή της εθνικής σταθερότητας και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, ανάμεσα στις συμπληγάδες μιας αριστερής δημαγωγίας κι ενός δεξιού παλαιοσυντηρητισμού. Έναν ισχυρό τρίτο πόλο ασπίδα για τη χώρα που το ΠΑΣΟΚ και η ευρύτερη Δημοκρατική Παράταξη χάραξαν και εγγυήθηκαν αταλάντευτα μέσα στο καμίνι της κρίσης.

Με αυτές τις σκέψεις σας αποχαιρετώ μέχρι τις 25 του μηνός και όσους/ες έχετε σχέση με το νησί σας καλώ εθελοντές σε αυτήν την προσπάθεια.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver