ΤΟ COLPO GROSSO ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ"



ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ! 

Σε... σταύρωση των χιλιάδων ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια ξεκινάει και η φετινή Μεγάλη Εβδομάδα.

Το θέμα είναι τεράστιο και θα σας εξηγήσουμε γιατί. Πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία των μετόχων και των διευθυντικών στελεχών της οικογένειας του Παύλου Ψωμιάδη που καταδικάστηκαν για την πτώχευση των εταιρειών, όπως η έπαυλή τους στη Μύκονο, εκποιούνται εκτός της διαδικασίας εκκαθάρισης και ικανοποιούν τις απαιτήσεις μόνο μιας μικρής ομάδας πιστωτών!

Με το κόλπο αυτό, τα τεράστιας οικονομικής αξίας περιουσιακά στοιχεία των υπευθύνων της πτώχευσης του Ομίλου Ασπίς αποχωρίζονται από την υπέγγυα περιουσία του Ομίλου Ασπίς, όπου κατά το νόμο ανήκουν και διατίθενται για την ικανοποίηση ελάχιστων, μετρημένων στα δάχτυλα, δανειστών!

Από τις μέχρι σήμερα πληροφορίες οι διαδικασίες που ακολουθούνται για να πληγούν τα συμφέροντα όλων των άλλων χιλιάδων μαρτυρικών ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς, ξεπερνούν κάθε δικονομική φαντασία και προκαλούν το περί δικαίου κοινό αίσθημα.

Ειδικότερα, με ευθύνη των εκκαθαριστών θα έπρεπε ήδη προ πολλού, τα προαναφερόμενα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας Ψωμιάδη να έχουν περιληφθεί στην εκκαθαριζόμενη περιουσία, να έχουν εκποιηθεί και από το προϊόν της εκποίησης να έχουν ικανοποιηθεί συμμέτρως όλοι οι ασφαλισμένοι του διαβόητου Ομίλου Ασπίς.

 Όλοι αυτοί οι ασφαλισμένοι που για πολλά χρόνια σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου παρακολουθούν έκπληκτοι και απογοητευμένοι μια ατέρμονα διαδικασία εκκαθάρισης που απολύτως τίποτα δεν πρόκειται να τους αποφέρει. Τα ταυτόχρονα αποσπώνται σημαντικά περιουσιακά στοιχεία των υπαιτίων της πτώχευσης για να ικανοποιήσουν στην καλύτερη περίπτωση, κάποιες δεκάδες επενδυτές που στερούν από τους ασφαλισμένους το προϊόν της εκκαθάρισης.

Επειδή ένα δεύτερο ακόμα πιο μεγάλο σκάνδαλο Ασπίς, ειδικά σήμερα, είναι θρυαλλίδα για να ξεσηκωθούν χιλιάδες οικογένειες των εξαπατημένων πελατών του Ψωμιάδη, ας κινηθούν άμεσα οι συναρμόδιες Αρχές και οι συνυπεύθυνοι εκκαθαριστές, γιατί οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν θα είναι πιο εντυπωσιακές και από τα... βεγγαλικά της Ανάστασης!

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver