Προσπάθεια φίμωσης και τρομοκράτησης των μελών του "www.trolleatzis. com"



Προσπάθεια φίμωσης και τρομοκράτησης των μελών του "www.trolleatzis. com"

Είχαμε πάρει την απόφαση να μην ξανά ασχοληθούμε με τον «Πολιτιστικό Σύλλογο» που θέλει να ονομάζεται "Σωματείο Τεχνικών & Υπαλλήλων Ο.ΣΥ. Α.Ε. (πρώην ΗΛΠΑΠ), που νομίζει ή μάλλον θέλει να μας κάνει να νομίζουμε ότι μοναδικό του μέλημα είναι το δίκιο των μελών του.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ποιος κάνει μικροπολιτική και ποιος είναι προκατειλημμένος και μας αναγκάζει να ξανά ασχοληθούμε και αυτή τη φορά δεν υπάρχει γυρισμός, θα πάμε μέχρι τέλους, αφού αυτός είναι ο δρόμος που επέλεξαν να ακολουθήσουν.

Μάθαμε λοιπόν ότι στο τελευταίο ΔΣ που έκαναν, εκτός από τον ασχοληθούν με τα θέματα του σωματείου, ασχολήθηκαν και με τον Trolleatzi, τόσο πολύ σας πονάει κύριοι;;;

Ακούστηκαν διάφορες απόψεις, ώσπου κάποια στιγμή ένα μέλος, είπε στον γραμματέα να μην εξακολουθήσει να γράφει στα πρακτικά αυτά που θα έλεγε: «Έχω ένα φίλο δικηγόρο, που τον ρώτησα για το θέμα (Trolleatzi) και με συμβούλεψε, αφού κάνετε ότι κάνετε, φέρτε μου το χαρτί, να "τυλίξω" τον εν λόγω κύριο σε μια κόλλα χαρτί και μπορούμε να του "πάρουμε" και τα "σώβρακα"»!

Βέβαια, δεν έχω σκοπό να το κάνω, είπε το μέλος, προφανώς για να μην τρομάξει περισσότερο, τα ήδη τρομοκρατημένα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Τελικά κατέληξαν να θέσουν σε ψηφοφορία μία πρόταση «Να γίνουν συστάσεις» στο μέλος του σωματείου που φέρεται ότι είναι ο Trolleatzis.

Η πρόταση πέρασε με πλειοψηφία 5 υπέρ, 3 κατά και ένας απών. Ελπίζουμε βέβαια οι συστάσεις ή ότι άλλο επιλέξουν να είναι γραπτή, για να πάρουν την ανάλογη απάντηση.

Για μας, την συντακτική ομάδα του site, είναι τιμή που ασχολούνται μαζί μας, τι νόμιζαν δηλαδή, ότι θα κάνουν ότι κάνουν και δε θα δίνουν λόγο σε κανέναν.


Και μία φιλική συμβουλή, αν ο δικηγόρος που θα χειριστεί τις δικαστικές διεκδικήσεις των εργαζομένων, είναι ο ίδιος που σας δίνει τις συμβουλές, για το πως να «Φιμώσετε» την φωνή των εργαζομένων, καλύτερα να τον αλλάξετε, γιατί σας συμβουλεύει λάθος!!!

Όσο για τον χρόνο και το τι σας ώθησε ξαφνικά να προβείτε σε δικαστικές αξιώσεις, θα ασχοληθούμε σε επόμενη ανάρτηση τον Μάρτιο! Στην "Εαρινή" επίθεση!!!

Η συντακτική ομάδα του www.trolleatzis.com
 
ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/2017/02/wwwtrolleatzis-com.html#ixzz4Z9nwjM3V
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver