ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ δεν στήριξαν το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών



Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε έπειτα από επικοινωνία με συναδέλφους μας στην πρώην  ΕΘΕΛ (Λεωφορεία Αθήνας), στην συνεδρίαση του ΔΣ του Συνδικάτου ΟΑΣΑ, η πλειοψηφία των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, απέρριψε την πρόταση που κατέθεσαν οι συνδικαλιστές της παράταξης του ΜΕΤΑ προκειμένου οι στάσεις εργασίας στα λεωφορεία να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου -σε συνέχεια του καλέσματος της ΠΟΣ-.

Στην πρόταση που κατατέθηκε και απορρίφθηκε -όπως πληροφορηθήκαμε από τη πλειοψηφία των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ- στην συνεδρίαση της 6ης Σεπτεμβρίου, ως 2ο αίτημα θα έμπαινε -εφόσον γινόταν την Πέμπτη- και η εναντίωση στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το Συνδικάτο αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας στα λεωφορεία την προσεχή Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου. Για το θέμα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνάδελφος Παρασκευόπουλος Παναγιώτης.

Το στέκι της έλξης εκφράζει την βαθύτατη λύπη για αυτήν την εξέλιξη.

Στηρίξαμε,στηρίζουμε και θα στηρίζουμε ενεργά το κοινό μέτωπο των εργαζομένων στις συγκοινωνίες. Βεβαίως η εξέλιξη αυτή μας δημιουργεί και σοβαρό προβληματισμό,ωστόσο δεν μπορούσαμε να την κρύψουμε απο τους σιδηροδρομικούς.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver