Καρέ-καρέ ο τρόπος δράσης των «ελαφροχέρηδων» στο μετρό



Βίντεο με τον τρόπο δράσης των «ελαφροχέρηδων» σε μετρό και ΗΣΑΠ, από την αναμονή στην αποβάθρα, μέχρι τον τεχνητό συνωστισμό που προκαλούσαν στο μετρό και τη μοιρασιά των κλοπιμαίων, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Ελληνική Αστυνομία.



Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα μέλη της σπείρας συνεννοούνται πριν την άφιξη του μετρό και ρυθμίζουν τον τρόπο δράσης τους, ενώ στη συνέχεια εμποδίζουν με κάποιο αντικείμενο το κλείσιμο των θυρών του συρμού προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότεροι επιβάτες και να καταφέρουν να δράσουν πιο αποτελεσματικά. Στο τέλος, βγαίνοντας από το συρμό οι δράστες εμφανίζονται να μοιράζουν επιτόπου τα κλοπιμαία ώστε σε ενδεχόμενο έλεγχο της αστυνομίας να μην έχουν επάνω τους μεγάλα χρηματικά ποσά.


Επίσης, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες αλλά και τα στοιχεία 49 ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης που προχωρούσαν συστηματικά σε κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πρόκειται κυρίως για άτομα από την Αλβανία, τρεις Ελληνες αλλά και άτομα από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, το Μπαγκλαντές και τη Γεωργία.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver