Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ολα τα blog που έχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ άποψη.





ΑΠΕΙΛΕΙ  ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ και δεν είναι υποχείρια και γλυψυματίες.

Εδώ η ΑΠΕΙΛΗ πρός το δικό μας blog:


Θα μπορούσες να αποκαλύψεις τα στοιχεία σου blogger; Αύριο το ονοματακι σου θα δημοσιευτεί παντου . Εμπλεξες .....
4 days ago by: 178.128.112.3
syndikato@syndikato.gr
 Και ακολουθεί η ΑΠΕΙΛΗ προς το blog etheldrivers
Αναγνώστης: Ερώτηση προς τον Σκούλο...

Και επειδή άκουσα ότι έχει γίνει χαμός με την ανάρτηση μου (Αυτή)  περί λεχθέντων στο σωματείο σε ΔΣ , απο το μπλοκ ethedrivers, και πλάκωσαν οι ΠΑΣΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΚΙΤΕΣ, τις απειλες στο μπλοκ,, θα ρωτησω:..


Τι σε χάλασε ρε Σκούλο; που είπαμε την αλήθεια;; εξάλλου δεν ηχογραφούνται πλέον όλα τα ΔΣ;

Ρε σκούλο σε άκουγα να βαρας ο χέρι σου στο τραπέζι και έλεγα να σηκωθω και να πμω μέσα να σου τσακισω την μάπα.....αλλά θα σε πλήρωνα μετά και για άνθρωπο!

Το όλο νευρίασμα λοιπόν του σκούλου, προήλθε από τον Σκοκέα Παναγιώτη γιατι με τον συνδυασμο του ''τα κόμματα έξω από την πύλη'' εβγαλε και κόλλησε ανακοίνωση μαζι με τους οδηγούς, Γιώργο Αγγελίδη και Νικόλαο Βασιλειάδη, για την περίπτωση του δικηγόρου από τον Πειραιά, που ξεκίνησε τις αγωγές για τις παράνομες περικοπές στους μισθούς μας.

Ο σκούλος λοιπόν ωρυόταν και έλεγε: ''τι είναι αυτά που κάνεις; εδώ το σωματείο δεν έχει δικηγόρο (εδώ γελάμε!!) τι πας να πουλήσεις; εξυπνάδα ότι εσύ ξέρεις και το σωματείο δεν ξέρει;; και αυτός ο δικηγόρος σκέφτεται πονηρά για να μπεί στο σωματείο και να πάρει τις δουλειές από την δική μας δικηγόρο !!!! να μην τα κάνεις αυτά Παναγιώτη (και μπαμ το χέρι στο τραπέζι) αν θες να λέγεσαι συνδικαλιστής !!!! να μάθεις να σκέφτεσαι σαν εμάς !!!! (δηλαδή να γίνει και ο Σκοκέας μ@λάκας σαν τα μούτρα τους)

Αυτοί οι 2 που φτιάξανε το συνδιασμό πως λέγεται να δεις....(και εδω πεταγεται αλλος απο το ΔΣ και λεει τον συνδιασμο, γιατι ο πρόεδρος δεν τον θυμόταν, ''Πρωτοβουλεία οδηγών ΕΘΕΛ'', και συνεχίζει ο πρόεδρος, αυτοι οι 2 τι είναι;; πως το παίζουν; έχουν προφανώς πονηρό και εκ του πονηρού σκοπό!!!!''.......... χαχαχαχαχαχαχ(μιλάμε για θίασο τώρα οχι αστεία)

Προφανώς ο πρόεδρος ανησύχησε μήπως χάσει πελάτες από την ανακοίνωση του Σκοκέα και δεν πάρει το χρήμα η Βλαδίκα.

Προεδρε ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, αφου δεν μπορεις να κανεις τιποτα για τις μισθολογικες περικοπες, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ;;;;;;;;;;;;

Θα περιμένω την απάντηση σου μεσω του μπλοκ της etheldrivers.....και σταματα να βαζεις τους ρουφιανους σου να απειλουν το μπλοκ....γιατι υπάρχει και δίωξη να σε αναλάβει.......

Βέβαια ο Κασιμέρης όταν έλαβε το λόγο έβαλε τις φωνές στον σκούλο γιατί δεν μας λένε πως πληρωνόμαστε και τι συμφωνία έχει κανει ο σκούλος με την διοίκηση και απαίτησε να ενημερωθεί για το τι έχει παιχτεί μεταξύ ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και διοίκηση ΕΘΕΛ. Σε ευτό πρέπει να τον δικαιώσω τον Κασιμέρη.

Τώρα για να καταλάβετε, όλοι οι υπόλοιποι, όταν έπαιρναν τον λόγο απλά έλεγαν 2-3 αρλούμπες περί ανέμων και υδάτων....έτσι για να γεμίσει ο χρόνος του ΔΣ. !!
 http://etheldrivers
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver