Πού είναι η κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων;



Η διαθεσιμότητα ήδη τρέχει από τις 12 Νοεμβρίου 2012, η εγκύκλιος (ΑΔΑ: ΒΕΦΣΧ-8ΔΝ) του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης με ημερομηνία 8-1-2013 έχει βγει εκτός χρονοδιαγράμματος, γιατί έπρεπε μέσα σε τρεις ημέρες από την δημοσιοποίησή της οι φορείς να στείλουν τα κενά -ένα μήνα μετά δεν έχει καν ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο- κατόπιν να καταρτιστούν πίνακες με τις θέσεις και οι υπό διαθεσιμότητα υπάλληλοι να κάνουν αιτήσεις και να επιλέξουν σε ποια θέση επιθυμούν να τοποθετηθούν, οι υπάλληλοι είναι εγκλωβισμένοι και προσπαθούν με τα ελάχιστα χρήματα που τους καταβάλλονται να συντηρήσουν τις οικογένειες τους. 

Έχοντας αφήσει λοιπόν τόσο κόσμο ξεκρέμαστο ο υπουργός ετοιμάζει να βγάλει σε διαθεσιμότητα κι άλλους ανθρώπους. Πότε θα τοποθετηθούν όλοι αυτοί, πού θα τοποθετηθούν είναι άγνωστο. Και δυστυχώς το σενάριο περί απόλυσης όλων αυτών των υπαλλήλων είναι πλέον ορατό. 


Γιατί καμία κίνηση από πλευράς κυβέρνησης δεν βλέπουμε να γίνεται ώστε να ανατραπεί αυτό το σενάριο. Αυτό που όλοι είχαμε καταλάβει εξ αρχής –και δυστυχώς θα επιβεβαιωθούμε- είναι ότι θέλανε απολύσεις, τυφλές, χωρίς κριτήρια, ότι αντιμετώπισαν όλους αυτούς τους εργαζόμενους –και τους επόμενους που θα πάρουν δυστυχώς σειρά- ως αριθμούς και όχι ως ανθρώπους και τα περί επανατοποθέτησης ήταν απλά για να χρυσώσουν το χάπι και να μπορέσουν να προχωρήσουν στη διάλυση του Δημόσιου.
Αποδείξτε μου έμπρακτα ότι κάνω λάθος... 
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver