ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ Ο.ΣΥ"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΗΣ 18-04-2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συνάδελφοι-σσες


ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010-2011-2012 ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. 


ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ . 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.


ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟYΜΑΣΤΕ !!!


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ??
ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΣ???
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ??

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ??? 

ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΤΡΟΪΚΑΝΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΙ? 
ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ??

ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ?????? 
ΑΥΤΕΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ?
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΝΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙΤΕ??? 

 ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ?? 

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ??
ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΞΗ ΙΣΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ???
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΕΥΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ???

ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΘΡΟΝΟΥΣ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΙΖΕΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ .ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ !!!

ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΜΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ <<ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ>> ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ !!
ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ-ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ-ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ-ΚΑΝΤΙΝΕΣ-ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΣΟΦΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

<<Χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο>>

Με αγωνιστικούς συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ Ο.ΣΥ
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver