Χρυσαυγίτης και ρατσιστής όποιος θέλει να ξεβρωμίσει ο τόπος απο τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



Η προοδευτική Κική Δημουλά απαντά στον “αντιρατσιστικό νόμο”:
”Δεν αντέχω άλλο τους μετανάστες!”

Η συγκεκριμένη ποιήτρια, μπορεί να ανήκει στον προοδευτικό χώρο, διαθέτει όμως μία ειδοποιό διαφορά από το συνάφι των Καμίνηδων και των λοιπών επαγγελματιών αντιρατσιστών. 

Δε μένει στην Εκάλη, αλλά στην Κυψέλη... Με... ανοιχτό το στόμα έμειναν όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση των Atenistas στην Κυψέλη, όπου η Ελληνίδα ποιήτρια, Κική Δημουλά προχώρησε σε "ρατσιστικό" παραλήρημα. Όπως αναφέρει η Άννα Δαμιανίδη στη στήλη της «Τρίτη Ματιά» στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η ποιήτρια φέρεται να δήλωσε στην εκδήλωση ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκει να καθίσει στην πλατεία, ενώ προσθέτει ότι φοβάται να βγει από το σπίτι της γιατί κλέβουν.

Λογικό ήταν λοιπόν η συντάκτρια να την κατηγορήσει για ξενοφοβία και ρατσισμό, ενώ ασκεί σκληρή κριτική και στους Μένη Κουμανταρέα και Μενέλαο Καραμαγγιώλη, οι οποίοι προσπάθησαν να προστατεύσουν την Κική Δημουλά αναφέροντας ότι «Στην Κυψέλη μένουν κυρίως οικογενειάρχες που προσπαθούν να ενσωματωθούν».

Στο κείμενο μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Στο τέλος της περιήγησης στην αυλή του σχολείου περιμέναμε ν' ακούσουμε κάτι ωραίο και αξέχαστο από τα χείλη πνευματικών ανθρώπων.  

Και τι είπε η ποιήτρια; Ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι, πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκεις να καθίσεις στην πλατεία, άσε που κλέβουν και φοβάται να βγει από το σπίτι της, α-πα-πα! χάλια. Εντάξει δεν χρειαζόταν να είσαι διακεκριμένη ποιήτρια για να πεις τέτοια. Τα λένε κάθε μέρα γριές στο τρόλεϊ για να πιάσουν κουβέντα. Κι ούτε καν όλες, κάμποσες έχουν καταλάβει ότι δεν μπορείς να γενικεύεις έτσι και συγκρατούνται». Για τους Μένη Κουμανταρέα και Μενέλαο Καραμαγγιώλη «"Στην Κυψέλη μένουν κυρίως οικογενειάρχες που προσπαθούν να ενσωματωθούν", είπαν οι άνθρωποι προσπαθώντας να αλλάξουν κουβέντα. Σιγά, σιγά σηκωθήκαμε να φύγουμε, το έργο το είχαμε ξαναδεί.

Περιμέναμε από μια διακεκριμένη ποιήτρια κάτι πιο βαθύ, πιο ανθρωπιστικό; Κάτι φωτεινό που θα βοηθούσε τη συνύπαρξη με τους μετανάστες, που θα μαλάκωνε τους ανθρώπους; Λάθος μας! Η ποιήτρια επιβεβαίωσε ότι στην Ελλάδα η μπαναλιτέ του ξενοφοβικού λόγου δεν γνωρίζει σύνορα, ταξικά και άλλα. Με άνεση μπορείς να γενικεύεις, να βγάζεις το ρατσισμό σου χωρίς άγχος, ακόμα και δημόσια, ακόμα και σε πρωτοποριακές συναντήσεις γνωριμίας με το χώρο και τους γείτονες. Αλίμονο, τι είναι η πολιτική ορθότης για μια ποιήτρια που έφτασε στην κορυφή; Ξενέρωτες αμερικανιές».

Με λίγα λόγια, όποιος λέει το αυτονόητο και την αλήθεια στην Ελλάδα, ότι η Πατρίδα μας στενάζει υπό τις ορδές των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών γίνεται αυτόματα ρατσιστής και ξενοφοβικός. Αυτοί όμως που πετούν λάσπη κατά των απηυδισμένων Ελλήνων μένουν στις... ασφαλείς συνοικίες της Εκάλης και του Ψυχικού και έχουν συνήθως συμφέροντα από την παραμονή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα (βλέπε Μανωλάδα). Δυστυχώς, όμως για αυτούς ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και νου και κατανοεί...

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver