Υπεγράφη νέα επιχειρησιακή συλλογική σύμβασηΝέα επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας υπεγράφη μεταξύ της Διοίκησης του ΟΤΕ και της ΟΜΕ-ΟΤΕ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ, η σύμβαση του 2011 ρυθμίζει τις αμοιβές των εργαζομένων για τα.....
έτη 2012-2014, οι οποίες και δεν μεταβάλλονται.
Σημειώνει ακόμη πως με την παρούσα σύμβαση διατηρούνται ως έχουν όροι των Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων που ρυθμίζουν θεσμικά εργασιακά ζητήματα για το διάστημα ισχύος της σύμβασης του 2011, ενώ επέρχονται αλλαγές στον κανονισμό μεταθέσεων και στον πειθαρχικό κανονισμό με βάση, όπως επισημαίνεται, τις σημερινές ανάγκες της εταιρείας.
Είναι πολύ σημαντικό για την εύρυθμη πορεία της εταιρείας Διοίκηση και εργαζόμενοι να δουλεύουν προς έναν κοινό στόχο, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ.
Η ΟΜΕ - ΟΤΕ από την πλευρά της τονίζει πως η σύμβαση που υπεγράφη κατεδαφίζει τις μνημονιακές πρακτικές και κατοχυρώνει όλες τις προηγούμενες Σ.Σ.Ε. οι οποίες είχαν λήξει σύμφωνα με το μνημόνιο.
Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, σημειώνει πως η σύμβαση ρυθμίζει θέματα όπως αυτό του πειθαρχικού συμβουλίου και του κανονισμού μεταθετότητας, που επί σειρά ετών αποτελούσαν αντικείμενο διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προστασία των εργαζόμενων από το αυθαίρετο διευθυντικό δικαίωμα.

http://www.voria.gr/ 
http://ksipnistere.blogspot.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver