Οδηγίες μετακίνησης με δημόσια συγκοινωνία στους Χάρτες του Google Οδηγίες μετακίνησης με δημόσια συγκοινωνία στους Χάρτες του Google Την εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία της μετακίνησης στην Αθήνα με λεωφορείο, μετρό, ηλεκτρικό, τρόλεϊ, τραμ και προαστιακό με βάση τους τόπους εκκίνησης και προορισμού, την ημέρα αλλά και την ώρα παρέχουν πλέον οι Χάρτες του Google στο Διαδίκτυο αλλά και από smartphone, μετά τη συνεργασία του Google με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών.
 
 
Αθήνα
Άμεσα διαθέσιμη είναι η υπηρεσία φωνητικής πλοήγησης από τους Χάρτες της Google για smartphone και tablet με Android και iOS. H διαθεσιμότητα αφορά συσκευές με Android 2.2 (ή νεότερη) και iOS 5.1 (ή νεότερη).

Η εφαρμογή Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) διατίθεται δωρεάν και για την χρήση της χρησιμοποιείται η σύνδεση στο Διαδίκτυο (μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi) ώστε να αντλεί τους πιο πρόσφατους χάρτες και οδηγίες καθοδήγησης. Το εργαλείο πλοήγησης της Google ενημερώνεται τακτικά με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από τους Χάρτες Google, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να αγοράζουν ανανεωμένους χάρτες ή να ενημερώνουν τις συσκευές τους (ωστόσο, καταναλώνουν data από τον ενδεχομένως διαθέσιμο όγκο του προγράμματος του συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας).

Η Google τονίζει πως η Πλοήγηση στους Χάρτες Google χτίστηκε από το μηδέν ως ένα «διαδικτυακό σύστημα GPS», που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν τις τοποθεσίες που τους ενδιαφέρουν. Εκτός από την αναζήτηση διευθύνσεων, η Πλοήγηση στους Χάρτες Google επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν και για διευθύνσεις επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας απλά το όνομα μιας επιχείρησης. Η εφαρμογή Πλοήγηση (Beta) περιλαμβάνει την αναγνώρισης «ορόσημων» κατά μήκος της διαδρομής, όπως πρατήρια βενζίνης, εστιατόρια και χώρους στάθμευσης.

Πώς χρησιμοποιείται η Πλοήγηση στους Χάρτες Google

Απλά πληκτρολογήστε τον προορισμό σας και η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) τον βρίσκει, ακριβώς όπως όταν κάνετε αναζήτηση στους Χάρτες Google. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τη διεύθυνση. Τα ορθογραφικά λάθη διορθώνονται, και διφορούμενες ερωτήσεις εμφανίζουν πολλαπλά αποτελέσματα, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει το σωστό.

Δεν χρειάζονται συνεχείς ανανεώσεις – έχετε πάντα πρόσβαση στους πιο πρόσφατους χάρτες και επιχειρήσεις. Όντας συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, έχετε πάντα πρόσβαση στα πιο πρόσφατα δεδομένα των Χαρτών Google. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε αναβαθμισμένους χάρτες ή να ενημερώσετε τη συσκευή σας.

  • Παρεμπιπτόντως, η Google αναφέρει ότι το app δίνει την δυνατότητα χρήσης επιλεγμένων χαρτών για χρήση όντας offline (Offline Maps, μόνο για Android). Ο χρήστης κατεβάζει τους χάρτες που τον ενδιαφέρουν και μπορεί να δει τις περιοχές που έχει αποθηκεύσει και να βρει τον προορισμό του χρησιμοποιώντας την πυξίδα.
Όπως και οι Χάρτες Google, έτσι και η εφαρμογή Πλοήγηση (Beta) είναι δωρεάν. Βέβαια, οι χρεώσεις του εκάστοτε πακέτου δεδομένων για σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας εξακολουθούν να επιβάλλονται.

Η πλοήγηση γίνεται με φωνητική καθοδήγηση, βήμα προς βήμα και έτσι δεν χρειάζεται να κοιτάζετε την οθόνη του τηλεφώνου σας για να ακολουθήσετε τη διαδρομή, μπορείτε απλά να ακούσετε τις οδηγίες.

Η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) για κινητά έρχεται μετά από μια σειρά προϊόντων της Google που έχουν διατεθεί στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της υπηρεσίας Transit.

Για να αποκτήσετε την Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta), αναζητήστε και κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση των Χαρτών Google στο Google Play ή το Apple App Store.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver