ΟΙ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ



Από Κανέλλα Καζακοπούλου 


ΘΥΜΑΣΤΕ φαντάζομαι ότι κάποιοι πράσινοι σωτήρες του πρώτου μνημονίου, είχαν δηλώσει κατόπιν εορτής πώς δέν το είχαν διαβάσει.

Ετσι κρίθηκαν μετεξεταστέοι και αφού μελέτησαν δύο ολόκληρα χρόνια πέρασαν στις εξετάσεις και προβιβάστηκαν , μάλιστα με καλό βαθμό γιατί απέκτησαν τις κατάλληλες ΥΠΟΔΟΜΕΣ για περαιτέρω πρόοδο του έργου που ανέλαβαν.

Αν θυμάμαι καλά ήταν και μία υπουργός πού δήλωνε ότι μια ματιά πρόλαβε να ρίξει λόγω του κατεπείγοντος. Αυτή ακόμα κάνει φροντιστήριο και ίσως να είναι έτοιμη στην επόμενη κυβέρνηση πού φαντάζομαι θάχει…. προοδευτικό πρόσημο και αντί για μνημόνια θα σερβίρει καφέ της παρηγοριάς….

Εμείς παρακολουθούμε την ανασύνταξη των δυναστών μας μελετηρών και μη από την γούβα των καναπέδων άντε και καμμιάς ξαπλώστρας στην χωρίς ακόμα εισιτήριο παραλία.

Εχουμε ανοίξει ενα στόμα ΝΑ! πού η ΝΔ συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ χωρίς συγκολλητική ουσία, λές και μόλις τώρα ανακαλύψαμε οτι αυτά τα δύο κόμματα ειναι οι δύο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος που με διαφορετική μεθοδολογία υλοποιούν εδώ και χρόνια την ίδια αντιδραστική και αντιλαϊκή πολιτική που υπαγορεύεται από το ΥΠΕΡΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ προς όφελος του μεγάλου τραπεζικού και οικονομικού κατεστημένου, με αποκορύφωμα τη διαχείριση της κρίσης στις πλάτες του απλού λαού.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ,και ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ή ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.

ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ και εις ΑΒΥΣΣΟΝ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΕΜΟΝΙΑ!!!!

 Υ.Γ.1 Θέλω να πιστεύω ότι οι συμμετέχοντες στην νέα δίχρωμη κυβέρνηση θα έχουν το χρόνο να μελετήσουν το τρίτο ή τέταρτο μνημόνιο πού τυπώνεται ώστε να μην έχουμε ξανά ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΥΣ….

Υ.Γ.2. Εκείνη η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ που διαφωνεί καμιά δεκαριά ή και παραπάνω χρόνια με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και ολο απειλεί οτι θα φύγει τι περιμένει? να ειναι ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα?

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver