Στη Βουλή τη δεινή οικονομική κατάσταση του ΟΑΣΘ κατέθεσε ο Κ. ΓκιουλέκαςΣτη Βουλή τη δεινή οικονομική κατάσταση του ΟΑΣΘ κατέθεσε ο Κ. Γκιουλέκας

Στον κίνδυνο να παραλύσει συγκοινωνιακά η Θεσσαλονίκη αναφέρεται ο βουλευτής ΝΔ Α Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της...
μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας με Ερώτηση που κατέθεσε χθες, Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013, στην Βουλή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Κωστή Χατζηδάκη. 
 
Στην Ερώτησή του ο βουλευτής επισημαίνει ότι τα οικονομικά προβλήματα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης έχουν έλθει πολλές φορές στην επικαιρότητα δίχως, όμως, να έχει εξευρεθεί μία πρακτική λύση. Ζητεί να διακανονισθούν τα ανοιχτά οικονομικά ζητήματα του ΟΑΣΘ, προκειμένου να μην παραλύσουν οι συγκοινωνίες της πόλης και να μην δημιουργηθεί άλλο ένα σοβαρότατο πρόβλημα σε χιλιάδες Θεσσαλονικείς που μετακινούνται καθημερινά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Και μάλιστα, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο, κατά την οποία η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας επιλέγει να μετακινηθεί με τις αστικές συγκοινωνίες, γιατί, πέραν του γεγονότος ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή μετακίνησης, είναι  και η πιο οικονομική λύση.
thestival.gr 
http://blogdriversoasth.blogspot.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver