"Κόπηκε" η πρώτη online εκπομπή της Χρυσής ΑυγήςΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ , ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 21/06/2013
Βήμα στο διαδίκτυο προσπαθεί να αποκτήσει η Χρυσή Αυγή, ωστόσο η πρώτη της ζωντανή πολιτική εκπομπή δεν ευδοκίμησε, καθώς η προβολή της αποκλείστηκε από το YouTube λόγω "μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία".

Από την πλευρά του, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι η εκπομπή της Πέμπτης (20/6) κόπηκε λόγω της τεράστιας επιτυχίας της.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Ολόκληρη η ωριαία πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής κόπηκε από την πρώτη προβολή της στην Ελλάδα και σε πολλές ακόμη χώρες. Ας σημειωθεί ότι τη ζωντανή εκπομπή παρακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και αυτή η επιτυχία συνετέλεσε προφανώς στην απαγόρευσή της.

Παρά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια του Youtube η διαδικτυακή τηλεόραση του Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα στις 22.00, αν και είναι πιθανό να προηγηθεί έκτακτη εκπομπή πιο σύντομα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων".Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22.00 και θα έχει ωριαία διάρκεια. Παρουσιάζει ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με στελέχη και βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος.

Η θεματολογία ποικίλει: πέρα από την πολιτική επικαιρότητα θα σας ενημερώνουμε για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής, θα αναγγέλλουμε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ενώ συχνά θα υπάρχουν ιστορικά και ιδεολογικά αφιερώματα.
http://www.nooz.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver