Οι ΚΛΕΦΤΕΣ οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και οι ΨΕΥΤΕΣΌλα αυτά τα αστειάκια με τον Αδωνι έχουν φτάσει σε σημεία γελοιότητας. Όχι ο Άδωνις, αναγνώστη μου. Τα αστειάκια έχουν φτάσει σε σημεία γελοιότητας… το θέμα είναι ποιος έχει ξεπεράσει ατά τα όρια

 Εγώ πάντως δεν θα πέσω τόσο χαμηλά ώστε να μην ασχοληθώ με τον υπουργό μπουμπούκο.

 Γιατρέ έχω πεσμένη πίεση…
Μισό λεπτό να φωνάξω τον υπουργό!

Εναλλακτική μέθοδο αντιμετώπισης των ιών θα φέρει ο Μπουμπούκος. Θα μοιράσει σε όλα τα νοσοκομεία cd με την φωνή του τα οποία θα παίζονται στην διαπασών. Οι ιοί μη αντέχοντας αυτήν την φωνή θα φύγουν από το νοσοκομείο, άρα και από τον ασθενή.

Υπάρχει βέβαια σοβαρή πιθανότητα να πάθουν νευρική κρίση και οι ασθενείς ή να αυτοκτονήσουν. Αυτό θεωρείται παράπλευρη απώλεια.

Εξάλλου όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες.

Αυτή είναι η light παρενέργεια του φάρμακου μπουμπούκος. Η σοβαρή παρενέργεια λέγεται κυβέρνηση νέας πασοκοκρατίας.

Και όποιος γλιτώσει από τον μπουμπούκο τον περιμένει στην γωνία η Μακρή… άντε κατακαημένε ασθενή τι σού ΄μελε να πάθεις.

Ο μπουμπούκος έχει εκπαιδευτεί να

χώνεται  παντού. Οπότε δεν είναι παράξενο που χώθηκε και στην αναπτυξιακή μπενοσαμαρική κυβέρνηση.

Είναι μια κυβέρνηση: «Όλοι οι κάλοι χωράνε»!

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης όταν έγινε πρόεδρος της ΝΔ είχε υποσχεθεί ότι θα εξαλείψει την οικογενειοκρατία στην πολιτική.

Όπως πάντα συνεπής στις υποσχέσεις του: Μητσοτάκης, Γεννηματά, Κεδίκογλου, Κεφαλογιάννη, Βαρβιτσιώτης, Καψής… Απλές συνωνυμίες.

Η Βούλτεψη παραιτήθηκε από το υπουργείο Μπουμπούκου πριν αναλάβει… μάλλον δεν θα έκαναν αρμονία οι φωνές τους.

 
Κωμικά τραγικό

 
Ο πασοκοφώτης θα στηρίζει κατά περίπτωση την κυβέρνηση ψηφίζοντας ότι είναι μνημονιακή υποχρέωση. Δηλαδή θα κάνει ότι έκανε μέχρι τώρα.

Δηλαδή, πασοκοφώτης ήτανε πασοκοφώτης μένει. Το περιτύλιγμα άλλαξε.

Λένε στην υπεύθυνη αριστερά ότι ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να συνεργαστούν. Τσόντα εξουσίας να είναι και με όποιον νάναι.

Αλλά είναι κόμμα με αρχές. Που συνοψίζονται σε μια αρχή. Να σώσουμε το τομαράκι μας. Υπεύθυνα αριστερά φυσικά με σκισμένα καλσόν και κόκκινες κορδέλες.

Αυτός ο Σαμαράς κάνει θαύματα. Ανασταίνει κάθε πεθαμένο πολιτικό. Η Ντόρα πχ, ο λαός την πέταξε από την βουλή. Ο Σαμαράς την ξαναέβαλε. Η Μακρή. Δεν έμπαινε κανονικά ούτε στην βουλή, υφυπουργός έγινε.

Ο λαός έστειλε στο διάολο το ΠΑΣΟΚ, 30% μακριά από την προοπτική κυβέρνησης και ο Σαμαράς μόνο την πρωθυπουργία δεν έδωσε στον Μπένι.

Σύμφωνα με την ΝΔ, οι πασόκοι είναι κλέφτες. Σύμφωνα με το πασοκ οι νεοδημοκράτες είναι προδότες και ψεύτες.

 Και επειδή έχουν δίκιο και οι δύο να ξέρουμε ότι πλέον μας κυβερνάν μαζί: Προδότες, ψεύτες και κλέφτες.

 Λυσσάξαμε όλοι μας… ο Άδωνις υπουργός και ο Άδωνις υπουργός…
Δηλαδή ο Κυριάκος της οικογένειας μας κάνει καλύτερα για υπουργός;

Βλακεία του Αντωνάκη, έπρεπε να κάνει υφυπουργό υγείας τον Λιακόπουλο. Να υπήρχε και ανταγωνισμός…

Χαρούμενος είναι ο Μπένι ο μισθοφάγος γιατί έγινε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Να του πούμε ότι «σιγά το κατόρθωμα», πριν ένα χρόνο πάλι αντιπρόεδρος ήταν… και για να καταλάβει το πόση αξία έχει το αξίωμα να του θυμίσουμε ότι ακόμα και ο Πάγκαλος έχει κάνει αντιπρόεδρος.

 Ο στόχος της Νέας πασοκρατίας είναι η εξάντληση της τετραετίας. Η τετραετία θα την γλιτώσει… οι πολίτες αυτής της χώρας όχι… Θα μας εξαντλήσουν στα σίγουρα.

Είναι τόσο τραγικά κωμική αυτή η χώρα που δικαιώνεται ο Λεβέντης, γίνεται υπουργός ο δημοσιογράφος που έκανε παραγγελίες πίτσας (από τον Σαμαρά;), η Φώφη είναι μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Μπένι αντιπρόεδρος, ο Κυριάκος της οικογένειας επίσης υπουργός, ο Βορίδης δημοκράτης, ο Κουβέλης υπεύθυνος αριστερός, τα μαύρα μεσάνυχτα επιλογή ψηφοφόρων, η μπουμπούκα σύζυγος υπουργού, ο Σαμαράς πρωθυπουργός και τα στουρνάρια μας ξεπουλάν με τσαμπουκά αρνούμενα να δώσουν στο να καεί να καεί το μπιπ… απάντηση σε καμένη ερώτηση.

Άξιοι της μοίρας μας! Αφού μπερδεύουμε την πολιτική με την επιθεώρηση καλά να πάθουμε!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)
Μικρός Φωκίων Πηγή:
 http://ideopigi.blogspot.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver