Όταν ο Πουλικάκος «στρίμωξε» τον Πρετεντέρη και τον ΒορίδηΔείτε το σχετικό βίντεο από τη χθεσινή Ανατροπή

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Πουλικάκος, που εμφανίστηκε χτες στην εκπομπή «Ανατροπή» που ασχολήθηκε με το θέμα της Χρυσής Αυγής και τις τελευταίες εξελίξεις.
Όταν ο Πουλικάκος «στρίμωξε» τον Πρετεντέρη και τον Βορίδη
Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός, στάθηκε ειρωνικός απέναντι στην έκπληξη μπροστά στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι γνωρίζαμε ποιοι ήταν αυτοί και πως ο ίδιος, κάθε άλλο παρά εξεπλάγη.

«Είδαμε το φως μας ξαφνικά. Έχω μείνει έκπληκτος, άναυδος έχω μείνει», λέει ειρωνευόμενος ο Πουλικάκος, για να συνεχίσει στρέφοντας τα βέλη του προς το Γιάννη Πρετεντέρη: «Εσείς ο ίδιος το ’95, το ’96, περνάγαν από τις εκπομπές σας και τους μιλάγατε», λέει αναφερόμενος στα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια, ο μουσικός στρέφεται στο Μάκη Βορίδη που βρίσκονταν στο στούντιο. «Ο κύριος Βορίδης αντικατέστησε στην αρχηγεία της ΕΠΕΝ τον κύριο Μιχαλολιάκο. Χωρίς να μας έχει πει ότι αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας το παρελθόν μου με το μπαλταδάκι», ακούγεται να λέει.

«Αισθάνομαι σαν να συμμετέχω σε μια κακιά φάρσα. Σαν ένα κόμικς, σαν μια σκηνή από κόμικς», τονίζει ο Δημήτρης Πουλικάκος.

Δείτε το σχετικό βίντεο…
http://www.newsbeast.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver