Ο Χρυσοχοΐδης παίρνει «πατριωτικά» το τζαμί – Σε έξι μήνες θα έχει χτιστεί«Δράση» αναμένεται να λάβει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά την αναβολή διαγωνισμού για το τζαμί στον Βοτανικό.

Το γεγονός πως μέχρι στιγμής ο διαγωνισμός έχει κριθεί ήδη τρεις φορές άγονος, έχει κάνει τον υπουργό να πάρει πάνω του το ζήτημα προκειμένου να τελειώνει το ζήτημα αυτό που έχει απασχολήσει πολλάκις την πολιτική ζωή του τόπου.

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ ο οποίος μίλησε και με τον Μιχάλη Χρυσοχοαΐδη, το τζαμί είναι πιθανό να έχει ολοκληρωθεί πριν από το καλοκαίρι.

Ο δημοσιογράφος γράφει ότι πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι συνεχεία ματαιώσεις και αναβολές του διαγωνισμού ήταν μια «επιτυχία» της Χρυσής Αυγής, η οποία με κάποιον τρόπο «ενημέρωνε», τους μετέχοντες στον διαγωνισμό ότι η συμμετοχή τους σε αυτόν ίσως να μην αποδειχθεί και τόσο… επωφελής για τους ίδιους, την εταιρεία τους και ενδεχομένως και τους συγγενείς τους.

Αποτέλεσμα; Από τις 25 εταιρείες που αρχικά είχαν λάβει τα τεύχη του διαγωνισμού, στο τέλος δεν έμεινε καμία.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο οι εξελίξεις αυτές ανάγκασαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αποφασίσει αναβάθμιση του διαγωνισμού προκειμένου να μετάσχουν και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες.

Ο νέος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί – και δεν θα αναβληθεί, ο κόσμος να χαλάει – στις 24 Οκτωβρίου.

Αν και το έργο είναι μάλλον μικρό για τα μεγέθη τους, προϋπολογισμού μόλις ενός εκατομμυρίου ευρώ, όπως μου δήλωσε χθες το βράδυ ο ίδιος ο υπουργός «έχει βάσιμες ενδείξεις ότι θα μετάσχουν μεγάλες εταιρείες οι οποίες θα κατασκευάσουν το έργο το συντομότερο δυνατόν».

 Ο υπουργός Υποδομών μάλιστα αποκάλυψε πως το έργο θα έχει κατασκευαστεί ίσως και λιγότερο από έξι μήνες.

Το οποίο σημαίνει ότι εκεί περί τις αρχές του καλοκαιριού το πολύ οι μουσουλμάνοι της Αθήνας θα έχουν πλέον τον δικό τους λατρευτικό χώρο και δεν θα συνωστίζονται σε βρωμερά υπόγεια για να προσευχηθούν.

Πηγή: KoolNews.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver