Με Fax οι προσφορές για τις δωροεπιταγές απο τα σούπερ μάρκετ , και όχι με κλειστές προσφορές.



Με Fax οι προσφορές για τις δωροεπιταγές απο τα σούπερ μάρκετ , και όχι με κλειστές προσφορές.
 

Σ' αυτό το συνδικάτο ούτε ένα διαγωνισμό δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας χωρίς να γίνει μπάχαλο. 
Καταρχήν δεν έγινε γενική συνέλευση μετά τη συλλογή των υπογραφών για το θέμα του ΚΕΑ το οποίο σύμφωνα με το συνδικάτο είναι ταμείο επικουρικής ασφάλισης, δηλαδή κατα τη συνταξιοδότηση το μέλος λαμβάνει περίπου το εξωφρενικό ποσό των 1000 ευρώ με τα σημερινά δεδομένα. 
Άρα τα χρήματα δεν μοιράζονται στους συναδέλφους για κανέναν άλλο λόγο πλην αυτού μέχρι και σήμερα. Σήμερα βέβαια διαπιστώσαμε κάτι καινούργιο. Τ
ο σωματείο (οι 10 από τους 17) ψήφισαν να δοθεί ένα μέρος του σε δωροεπιταγές σούπερμάρκετ. 
Ρωτήσατε τον κλάδο αν το καλύπτει αυτή η επιλογή? 
Ρωτήσατε τον κλάδο αν μπορείτε να παραβιάσεται τον κανονισμό του ΚΕΑ? 
Μέχρι σήμερα διατυμπανίζατε ότι αν βάλουμε χέρι στα λεφτά του ΚΕΑ, η εταιρία μπορεί να ζητήσει το μερίδιό της πίσω! Και τώρα έρχεστε να κάνετε αυτό το οποίο κατηγορούσατε!!! 
Επιπλέον, όσον αφορά τη διαδικασία της επιλογής σούπερμάρκετ, παρακάμψατε τον έφορο που είναι αρμόδιος για την διαδικασία του διαγωνισμού, επιτρέψατε οι προσφορές να σταλούν με φαξ, ανοιχτές δηλαδή, πλην μίας με αποτέλεσμα κάποια σούπερ μάρκετ να επανέλθουν με νέες προσφορές (τους ειδοποίησε κανείς ρωτάω εγώ ή από μόνοι τους το έκαναν), στοιχεία τα οποία συμβάλλουν και ενισχύουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό. 
Και όλα αυτά στο παραπέντε λες και δεν είχαν το χρόνο τόσους μήνες να προετοιμαστούν για τις γιορτές που έρχονται. Συνάδελφοι έχετε τη λογική να κρίνεται από μόνοι σας και να καταλάβετε το τι συμβαίνει όπως επίσης και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Ευχαριστώ.
Απο το facebook
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver