Λαμία : Αστικό λεωφορείο έμεινε από πετρέλαιο και προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος



Το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ της Λαμίας ακινητοποιήθηκε στην αερογέφυρα του Soulis. Εκτελούσε το δρομολόγιο των 17 και 15 χθες το απόγευμα από την Ανθήλη προς την Λαμία και όταν έφτασε στην μέση περίπου της αερογέφυρας η μηχανή του μεγάλου οχήματος έσβησε.

 Πίσω από το αστικό κινούνταν ένα φορτηγό που με προσεκτικές κινήσεις ο οδηγός του κατάφερε να περάσει. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το επόμενο φορτηγό, που είχε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Έτσι η κίνηση των οχημάτων από την εθνική οδό προς την Λαμία και προς την ΠΕΟ Λαμίας – Λάρισας, μέσω του Δομοκού διακόπηκε. Μέσα σε λίγα λεπτά σχηματίστηκε ουρά αυτοκινήτων ενώ οι περισσότεροι από τους επιβάτες του αστικού, ανάμεσά τους και παιδιά που πήγαιναν σε φροντιστήρια κατέβηκαν στο δρόμο.

Η εξήγηση για την ακινητοποίηση του αστικού ήταν απλή, έμεινε από πετρέλαιο. Σύμφωνα με τον οδηγό του, χάλασε ο δείκτης και ο ίδιος δεν μπορούσε να υπολογίσει πόσο κάυσιμο είχε ακόμη στο όχημά του.

 Μετά από περίπου μία ώρα και αφού το λεωφορείο είχε εφοδιαστεί πετρέλαιο με την βοήθεια μπιτονιών, η μηχανή άναψε, το δρομολόγιο συνεχίστηκε και το πρόβλημα της κυκλοφορίας στην εθνική οδό αποκαταστάθηκε.

 Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver