Ο Πρόεδρος της ΟΣΥ ΑΕ. Γιάννης Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.



Ο Πρόεδρος της ΟΣΥ ΑΕ. Γιάννης Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Απο το 01:04:00 έως το 01:12:00 .


Η ΟΣΥ συμπράττει με το ατμοσφαιρικό jazz/swing group «123 SWING» που θα σας ταξιδέψει στην αίγλη και το glam περασμένων δεκαετιών.
Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας, οι 123 SWING, δημιούργησαν ένα τρίο εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα Αμερικάνικα γκρουπ του 30 & επιστρατεύουν το ταλέντο τους παρουσιάζοντας ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και vintage αισθητική.

Τις κυρίες «123 SWING» συνοδεύουν οι μουσικοί: Νίκος Δρογώσης - πλήκτρα, Μάνος Λούτας -κοντραμπάσο & Πάνος Τζινιόλης – ντραμς. Μαζί τους οι Athens Swing Cats Dance Company που θα χορέψουν σε ρυθμούς swing και θα παρασύρουν τους παρευρισκόμενους με τις φιγούρες τους.

Στην κεφάτη αυτή συναυλία που θα είναι ανοικτή προς το κοινό και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, στις 18.00 μ.μ στο χώρο της εισόδου του αμαξοστασίου στο πέρας του πεζόδρομου της Ερμού (συμβολή με την Πειραιώς) θα συμμετάσχει ως special guest ο δημοφιλής καταξιωμένος τραγουδιστής Δώρος Δημοσθένους. Σας περιμένουμε για να χορέψουμε σε ρυθμούς swing με τους υπέροχους καλλιτέχνες και φόντο το vintage λεωφορείο του «έχω ένα μυστικό» της ΟΣΥ στον πιο design χώρο της πόλης!

http://www.osy.gr/ethelsite/site_images/photo1.jpghttp://www.osy.gr/ethelsite/site_images/photo2.jpghttp://www.osy.gr/ethelsite/site_images/photo4.jpg
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver