Οι atenistas εγκαθιστούν παγκάκια σε παραμελημένες στάσειςΟι Atenistas, λόγω του ότι πολλοί συμπολίτες μας περιμένουν όρθιοι αποφάσισαν να δράσουν και να εγκαταστήσουν παγκάκια σε 5 σημεία.

Έτσι επέλεξαν την οδό Λιοσίων έναν δρόμο μεγάλη κίνηση σε λεωφορεία που εξυπηρετεί χιλιάδες συμπολίτες μας που κατευθύνονται στα βορειοδυτικά προάστια της Αθήνας που δεν έχουν καλή πρόσβαση με το μετρό και χρησιμοποιούν καθημερινά τα λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους. Είναι ενδεικτικό δε της απαξίωσης της περιοχής απ’ τους φορείς πως περισσότερες από τις μισές στάσεις δεν έχουν παγκάκι-στέγαστρο. (σημείωση: στον ίδιο δρομο βρίσκεται και το ενεργό πρώην Δημαρχείο και νυν Γ.Γ. του Δήμου της Αθήνας).

Στάση Ηπείρου Σημείο που έχει πάντα κόσμο να περιμένει μιας και απορροφά μετακινήσεις όσων φεύγουν από το μεσημέρι από το κέντρο της πόλης. Ιδίως τα μεσημέρια η στάση είναι πολυσύχναστη. Τοποθέτησαν ένα παγκάκι 4 θέσεων πλάτους 1.50 μέτρου δίπλα στην κολώνα.

Στάση ΚΤΕΛ Λιοσίων Ίσως η περίπτωση που μας προκάλεσε την μεγαλύτερη απορία. Είναι το σημείο που εξυπηρετεί τους επιβάτες του ΚΤΕΛ που καταφθάνουν στην Αθήνα, ακόμα και λεωφορειακή γραμμή του αεροδρομίου! Κι όμως η καίρια στάση αυτή με τον σημαντικό φόρτο δεν είχε το στοιχείωδες ενός παγκακιού. Τοποθετήθηκε κι εδώ παγκάκι δίπλα στην στάση και βάφτηκε με το ίδιο μπλε η φθαρμένη στάση, όπως και τα καθαρίστηκε το τύμπανο πληροφοριών (το ίδιο και σε όλες τις στάσεις). Το παγκάκι μας δώρισε η “Οικοαναπτυξιακή Φωτισμός και εξοπλισμός πόλεων” >> την οποία ευχαριστούμε.

Στάση Παιωνίου Στο μεγάλο άνοιγμα αυτό είναι απορίας άξιον πως δεν τοποθετήθηκε στάση αφού η μεγάλη κλασσική στάση με την μεγάλη διαφήμιση χωρούσε άνετα.

Αφετηρία ΤΡΟΛΛΕΫ 1, Πλατεία Αττικής Άλλο ένα εντυπωσιακό σημείο, μιας και είναι αμαξοστάσιο και καρδιά του ΗΛΠΑΠ και κανείς ποτέ δεν σκέφτηκε ότι η ολόκληρη αφετηρία γραμμής (του τρόλει 1 που ξεκινά από Πλ. Αττικής και φτάνει στο Μοσχάτο) δεν έχει παγκάκι γι’ αυτούς που περιμένουν να επιβιβαστούν. Έτσι η χρωματική παρέμβαση εδώ ήθελε να υποδείξει και την σχέση με το αμαξοστάσιο αλλά και το καίριο της αφετηρίας μιας γραμμής (Παγκάκι: αυτό και της στάσης Παιωνίου, δωρεά της εταιρείας Urbanica)

Λιοσίων, έναντι ΗΛΠΑΠ Αττικής Στάση που εξυπηρετεί πάνω από 10 γραμμές. Τοποθέτησαν ένα στενό 40 εκατοστών παγκάκι με μια μεγάλη τάβλα που χωρά με ασφάλεια στο πίσω μέρος ανάμεσα στις κολώνες. Οι atenistas ευχαριστούν τον μαγαζάτορα κ. Ζαχαρόπουλο που βοήθησε και ενθάρρυνε την προσπάθειά τους.

Πηγή: www.news247.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver