O Xρήστος Σπίρτζης, Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, με μια μακροσκελή δήλωσή του



Ισοπέδωσαν τη χώρα, πάλεψαν μέχρι τέλους να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών μας και τώρα έχουν το θράσσος να μας κουνάνε το δάκτυλο. Ευτυχώς που η νέα κυβέρνηση έχει υπουργούς που ξέρουν καλά πως να βάζουν στη θέση τους, τους μνημονιακούς εφιάλτες που συνεχίζουν να προκαλούν!
O Xρήστος Σπίρτζης, Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, με μια μακροσκελή δήλωσή του, απαντάει σε όσα (αδιανόητα) είπε, σχετικά με τα δημόσια έργα, ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ:
Οι εκπρόσωποι του κομματικού συστήματος, που οδήγησε τη χώρα στη σημερινή ζοφερή κατάσταση και έχουν βάλει ανεξίτηλη την σφραγίδα τους στη διάλυση της κοινωνίας, της οικονομίας, του παραγωγικού ιστού και των αναπτυξιακών δομών και υποδομών ας πάψουν να προκαλούν με κορώνες πολιτικού θράσους, ολόκληρα ψέματα και μισές αλήθειες. Υποτιμούν τη μνήμη και την κρίση του λαού, για να κρύψουν τις πρόδηλες ευθύνες τους.

89dsddsΑντί να παριστάνουν τους υπερασπιστές των έργων, να μας δίνουν συμβουλές και να κάνουν συστάσεις, όπως άλλωστε έχουν αναπόδραστη πολιτική και ηθική υποχρέωση ας πράξουν πρώτα το καθήκον τους: Να ζητήσουν συγνώμη από τους πολίτες για την δυστυχία που τους έχουν προσφέρει και να κάνουν γενναία αυτοκριτική, λέγοντας την αλήθεια για τα έργα και τις ημέρες τους και στον τομέα των Δημοσίων Έργων. Είναι αυτοί, που κυβερνώντας και νομοθετώντας επί σειρά ετών:


-Παρέδωσαν μια χώρα σε κοινωνικό αποκλεισμό και σε κλοιό ημιτελών και προβληματικών έργων, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την επιβολή τεράστιων διοδίων, ως αδιαμφισβήτητη απόδειξη της αντιαναπτυξιακής και αντικοινωνικής πολιτικής τους.


-Οδήγησαν μαζί με όλους τους άλλους κλάδους της οικονομίας, τον άλλοτε δυναμικό κατασκευαστικό τομέα στα τάρταρα, εκτινάσσοντας την συνολική ανεργία στα ύψη, ισοπεδώνοντας παράλληλα το επιστημονικό, τεχνικό παραγωγικό δυναμικό της χώρας.

-Ναρκοθέτησαν σχεδόν όλα τα έργα, σε ένα επιμελώς διαμορφωμένο τοπίο, καθυστερήσεων, ανεφάρμοστων ρυθμίσεων, όπως πχ τα περίφημα χρονοδιαγράμματα για την αρχαιολογία και τις απαλλοτριώσεις, προβληματικών είτε ανύπαρκτων χρηματοδοτήσεων και άλλων απίστευτων εμπλοκών, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών.

-Παρέλειψαν να βάλουν στις λεόντειες συμβάσεις που έχουν υπογράψει μία γραμμή προστασίας του δημόσιου συμφέροντος.


-Επιβάρυναν το δημόσιο με διεκδικήσεις για έργα φαντάσματα, που δεν έγιναν ούτε θα γίνουν.


-Φεύγοντας από την κυβέρνηση ναρκοθέτησαν και το θεσμικό πλαίσιο παραγωγής των έργων και μελετών, προκαλώντας νέες εμπλοκές και προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίσαμε άμεσα.


Με σχέδιο, αποτελεσματικές παρεμβάσεις, νέες διαφανείς διαδικασίες προστασίας του δημόσιου συμφέροντος και σκληρή δουλειά δίνουμε τη μάχη της απεμπλοκής των έργων και του θεσμικού πλαισίου από τις παγίδες του παρελθόντος. Γνωρίζουν όλοι ότι εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση εν εξελίξει έργων και την προώθηση των νέων αναγκαίων υποδομών, που συμβάλλουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την πραγματική ανάπτυξη. Και θα τα καταφέρουμε.


Οι υπεύθυνοι της διάλυσης και της καταστροφής του τόπου και των έργων, ως εκπρόσωποι του κομματικού συστήματος του παρελθόντος, ας καταλάβουν ότι όπως δεν τα κατάφεραν μέχρι τώρα δεν θα τα καταφέρουν να ξεφύγουν από τις πολιτικές συνέπειες και τη βαριά λαϊκή καταδίκη των πράξεων τους. Ο λόγος τους θα εξακολουθεί να έχει χαμηλή πολιτική αξία και υψηλότατη αναξιοπιστία, όσο συνεχίζουν χωρίς ίχνος αυτοκριτικής να κρύβουν και να κρύβονται από την αλήθεια. 

 http://www.toxwni.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver