ΝΕΟ ΑΙΣΧΟΣ από τον Σπίρτζη! Πήγε να στρατολογήσει υποτακτικούς στο Μοσχάτο, την ώρα που η πόλη ταλαιπωρείται εξαιτίας των "υπασπιστών" του...Από τον Κώστα Φεραίο.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου έχει ξεκινήσει την εκτέλεση έργων για τον αγωγό ομβρίων με στόχο την "έγκαιρη υλοποίησή τους" όπως πανηγυρικά δήλωνε τότε.

Τρεις μήνες αργότερα, η κατάσταση είναι δραματική και μαρτυρική. Τα έργα επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης και στην οδό Μακρυγιάννη συνεχίζονται με πολύ αργούς ρυθμούς και οι αλλαγές στην κυκλοφορία των ΙΧ αλλά και των μέσων μεταφοράς που έχουν γίνει έχουν μετατρέψει την πόλη σε πραγματικό λαβύρινθο ταλαιπωρίας όχι μόνο για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για τους διερχόμενους οι οποίοι, μη γνωρίζοντας, ταλαιπωρούνται περισσότερο.

Προβλέπεται μάλιστα ότι τα έργα θα διαρκέσουν πολύ ακόμη και η ταλαιπωρία θα μεγαλώνει ενώ την ίδια ώρα οι καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας.

Οπως λένε οι ειδικοί:

1. Αν υπήρχε πίεση από τον Δήμο προς τον εργολάβο,τα έργα θα μπορούσαν να προχωρήσουν πολύ ταχύτερα.

2. Αν υπήρχε καλύτερος προγραμματισμός, η εκτέλεση θα γινόταν τμηματικά και κατα συνέπεια η ταλαιπωρία θα ήταν πολύ μικρότερη.

Όμως αυτό δεν έχει γίνει...

Ποιο είναι και το παρασκήνιο; 

 Ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο (γνωστός μας) Χρ. Σπίρτζης περί άλλα τυρβάζει. Προ ημερών βρέθηκε στο Μοσχάτο, όχι για να ασχοληθεί με το έργο και την επίσπευσή του αλλά για να κάνει ψηφοθηρία, μαζεύοντας μερικές δεκάδες "οπαδών" που θέλει να τους στρατολογήσει εν όψει των επόμενων εκλογών στη Β' Αθηνών.

Ποιο είναι το χειρότερο; 

1. Ο νυν δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου έχει μεταβληθεί σε τοπικό κομματάρχη του κ. Σπίρτζη, άρα έχει διπλή ευθύνη. Τουλάχιστον, να πίεζε να γίνει γρήγορα η δουλειά...

2. Το δεξί χέρι του κ. Σπίρτζη στο υπουργείο Υποδομών είναι ο Άρης Κρεμμύδας που ήταν υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Μοσχάτου, άρα έχει κι αυτός ένα κίνητρο να ασχοληθεί περισσότερο με την πόλη του. Εκ του αποτελέσματος όμως αυτό δεν προκύπτει...

 Αυτά προς το παρόν με οργή...
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver