Το σήμα της Ολυμπιακής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης φωτίστηκε ξανά μετά από 20 χρόνιαΠρόκειται για το σήμα κατατεθέν της περιοχής εδώ και χρόνια. Από το 1973 που κατασκευάστηκε ήταν σημείο αναφοράς, είτε για όσους έκλειναν ραντεβού για να συναντηθούν στον δρόμο και να πάνε παρέα στον προορισμό τους, είτε για όσους έφταναν από τα βόρεια προάστια, αφού βλέποντάς τον καταλάβαιναν πως είχαν φτάσει στο Ελληνικό. Ακόμη όμως και για τους ξένους τουρίστες που έφταναν στο ανατολικό αεροδρόμιο, ήταν το σημάδι πως έμπαιναν στην Αθήνα.
Τα χρόνια όμως πέρασαν και σταδιακά τα φώτα στο σήμα της Ολυμπιακής έσβησαν και αυτό έμοιαζε με ένα από τα πολλά ερείπια που έμειναν πίσω στην περιοχή μετά τη μετακόμιση στα Σπάτα. Τελικά όμως, σχεδόν 20 χρόνια μετά, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής και από την Τετάρτη το σήμα της Ολυμπιακής άναψε και πάλι.
Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης είχε οργανώσει το βράδυ της Τετάρτης ειδική εκδήλωση για τη φωταγώγηση του σήματος. Την παράσταση έκλεψαν οι... πιλότοι και οι... αεροσυνοδοί με τις ρετρό στολές τους.


Πηγή: iefimerida.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver