Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕΠΟΛΙΩΝ



Το ιστορικό ξωκκλήσι του Αγίου Δημητρίου Σεπολίων (17ου αιώνα) εδώ και είκοσι χρόνια έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία της Αττικό Μετρό.

Η εγκληματική και προκλητική αδιαφορία της εταιρίας κατάντησε το ναύδριο να γίνει δημόσιο ουρητήριο, σκουπιδότοπος, κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και παράνομων ζευγαριών.

Οι εργαζόμενοι στο αμαξοστάσιο του Μετρό (ηλεκτροδηγοί, τεχνίτες των κτηριακών εγκαταστάσεων, ευλαβείς διευθυντές) ,αν και ο ναός δεν ήταν περιουσία της εταιρίας τους, τον περίφραξαν και τον έκαναν το στολίδι των Σεπολίων.

Το εκκλησάκι από τα χρόνια έχει υποστεί ζημιές και χρήζει άμεσης αποκατάστασης, για να γίνει λειτουργικό και επισκέψιμο, δυστυχώς όμως το δίκαιο αίτημα εργαζομένων και κατοίκων προσκρούει στην σκόπιμη αδιαφορία του διοικητικού συμβουλίου της Αττικό Μετρό.

Η επίσημη δικαιολογία τους είναι η έλλειψη χρημάτων, αλλά για να γίνουν χορηγοί σε δεκάδες παρακμιακές πολιτιστικές εκδηλώσεις(gay pride,προώθηση της ομοφυλοφιλίας κτλ) είναι πρώτοι!

Εμείς οι κάτοικοι των Σεπολίων με την αρωγή της ενορίας μας (ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥ) και της αρχαιολογίας είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το οικονομικό κόστος της αποκατάστασης του ναού, της συντήρησης και της λειτουργίας του,αρκεί να μας δώσουν την άδεια ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Αττικό Μετρό.

Μετά τιμής 

 Οι κάτοικοι των Σεπολίων (υπογράφουν 500 κάτοικοι)
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver